ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΚΟΝΤΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΙΒΟ

Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και παραμονή σε νικηφόρα μονοπάτια θα επιδιώξει το Σάββατο στις 6μμ κόντρα στον Φοίβο ο Φίλιππος. Οι «ερυθρόλευκοι» μετά την πολύ καλή εμφάνιση της Έδεσσας, έδειξαν ότι άφησαν πίσω τους το ματς με τον Διομήδη και θέλουν να ξεκινήσουν τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος με νίκη. Να θυμίσουμε ότι στο ματς της πρεμιέρας του πρωταθλήματος (τον Σεπτέμβρη), ο Φίλιππος είχε κερδίσει τον Φοίβο στην Βέροια με 29-20.

 

«Πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί και κατάλληλα προετοιμασμένοι για το παιχνίδι. Το παιχνίδι είναι δύσκολο και θα πρέπει να είμαστε όσο το δυνατόν πιο συγκροτημένοι. Ευελπιστούμε να συνεχίσουμε αυτό που ξεκινήσαμε στην Έδεσσα, όπου ξαναβρήκαμε την ζωντάνια μας και τον ρυθμό μας. Θέλουμε να κάνουμε μια καλή εμφάνιση και να κατακτήσουμε τη νίκη» σχολίασε ο προπονητής του Φιλίππου Κώστας Τούτσης μιλώντας για το Σαββατιάτικο ματς.

 

Αγωνιστικά ο Κώστας Τούτσης δεν θα έχει τον Διογένη Αποστολίδη που ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας. Επίσης εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Σάββα Καρυπίδη ο οποίος έκανε εξετάσεις και διαπιστώθηκε μια κάκωση στον αυχένα.

 

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Δελόγλου, Θεοδοσίου.

Απάντηση