To Jeep Renegade Αυτοκίνητο της χρονιάς για την Ελλάδα 2016!

Τα μέλη του θεσμού «Αυτοκίνητο της χρονιάς για την Ελλάδα» ψήφισαν το Jeep Renegade ως το Αυτοκίνητο του 2016, σε εκδήλωση η οποία έλαβε χώρα στις 10 Δεκεμβρίου 2015, στον Άλιμο.

Μέλη της επιτροπής αποτελούν 23 καταξιωμένοι δημοσιογράφοι με πολυετή εμπειρία στο χώρο του αυτοκινήτου οι οποίοι ψηφίζουν με βάση το πώς ένα μοντέλο ανταποκρίνεται στις ανάγκες του Έλληνα καταναλωτή αλλά και βάσει κριτηρίων όπως τεχνολογία, καινοτομία, κόστος κτήσης και χρήσης, επιδόσεις και ασφάλεια.

Με την τιμητική διάκριση του Αυτοκινήτου της χρονιάς 2016, το μοντέλο που σήμανε την μεγάλη επιστροφή της θρυλικής Jeep στην ελληνική αγορά, συνεχίζει ακόμη πιο ισχυρό την εμπορική του επιτυχία.

Το βραβείο παρέλαβε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Lancia Jeep Hellas, κ. Πολυχρόνης Συγγελίδης, από τον πρόεδρο του θεσμού, κ. Αντώνη Κόλλια. Μεταξύ άλλων, ο κ. Συγγελίδης ανέφερε πως «είναι ιδιαίτερη χαρά και μεγάλη τιμή αυτό το βραβείο για το Jeep Renegade. Είναι η ανώτατη τιμητική διάκριση στο χώρο του αυτοκινήτου στην Ελλάδα, που προέρχεται από τους πλέον ειδικούς, τους καταξιωμένους δημοσιογράφους του χώρου, που εκτίμησαν ότι το Jeep Renegade είναι το πιο σημαντικό αυτοκίνητο για τις προτιμήσεις των Ελλήνων αγοραστών για το 2016 με τις συνθήκες που επικρατούν στη χώρα μας».

Το Jeep Renegade ξεκίνησε την καριέρα του τον Ιανουάριο του 2015 ενώ το Νοέμβριο στη γκάμα προστέθηκε η πολυαναμενόμενη έκδοση 1.400 κυβικών, 170 ίππων με τετρακίνηση και αυτόματο κιβώτιο 9 σχέσεων.

Η επιτυχία του μοντέλου συνίσταται στα μοναδικά χαρακτηριστικά του όπως η κορυφαία ενεργητική και παθητική ασφάλεια, η σύγχρονη ξεχωριστή σχεδίαση, το έξυπνο σύστημα τετρακίνησης με κορυφαίες εκτός δρόμου ικανότητες, η ευκολία και η πρακτικότητα στην καθημερινή χρήση και η πλούσια γκάμα κινητήρων – κιβωτίων ταχυτήτων και συστημάτων μετάδοσης.

Απάντηση