“Γκάζια” αγάπης στη Βέροια!

«Γιορτή Αγάπης» για τον συνάνθρωπο διοργανώνουν για δεύτερη χρονιά το VespaClub, η ΛΕΜΟΒ και οι Φίλοι Κλασικού Αυτοκινήτου Βέροιας. Μια πρωτοβουλία που στόχο έχει και φέτος τη συγκέντρωση τροφίμων μακράς διάρκειας (π.χ. λάδι, ζυμαρικά, όσπρια, συμπυκνωμένο γάλα, βρεφικό γάλα σε σκόνη κ.ά.), ενδυμάτων ενηλίκων και παιδιών κάθε
ηλικίας, υποδημάτων, παιχνιδιών, ειδών καθημερινής φροντίδας βρεφών και ό,τι άλλο μπορεί να βοηθήσει όσους έχουν ανάγκη και τις οικογένειές τους να περάσουν λίγο καλύτερα τις ημέρες των Χριστουγέννων.

«Μην μένεις αδρανής, μη μένεις αμέτοχος. Έλα και εσύ, «γκάζωσε» μαζί μας για την Αγάπη, βοήθησε. Τίποτα δεν είναι «πολύ» γι’ αυτόν που έχει ανάγκη τα «λίγα»!

Τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου, λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα έλα στην πλατεία Δημαρχείου Βέροιας και εκδήλωσε την αγάπη σου με όποια προσφορά πιστεύεις ότι θα βοηθήσει αυτούς που έχουν ανάγκη.

Τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου, από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ τα μέλη μας και μία επιτροπή διαχείρισης θα είναι εκεί για να συγκεντρώσουν τις προσφορές σου», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Τα συγκεντρωμένα είδη θα διαχειριστεί το φιλόπτωχο ταμείο της Ι. Μητρόπολης Βέροιας.

Απάντηση