Τρομακτικό βίντεο: Οδηγός παρασέρνει με το αυτοκίνητό του δύο νήπια

Ένα βίντεο από την Κίνα δείχνει μία σοκαριστική σκηνή όπου ένα αυτοκίνητο παρασέρνει δύο νήπια τα οποία ευτυχώς γλιτώνουν με ελαφρά τραύματα

Η σκηνή είναι κυριολεκτικά τρομακτική. Δύο μικρά νήπια παίζουν στον δρόμο, όταν ξαφνικά ένα αυτοκίνητο έρχεται και πέφτει επάνω τους και τα παρασέρνει από κάτω του. Ευτυχώς το αυτοκίνητο πηγαίνει με σχετικά αργή ταχύτητα και προφανώς ο οδηγός αντιλήφθηκε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και σταμάτησε.

Παρά την φρικιαστική σκηνή, τουλάχιστον στην έναρξή της, τα δύο μικρά είχαν πραγματικά μεγάλη τύχη, με το αγοράκι να καταφέρνει μάλιστα να σηκώνεται αν και σοκαρισμένο. Το κοριτσάκι φαίνεται να παραμένει στο έδαφος, εμπρός από την πίσω ρόδα του αυτοκινήτου, αλλά όπως μαθαίνουμε από τις πληροφορίες που συνοδεύουν το βίντεο ούτε αυτό είχε κάποιο σοβαρό τραυματισμό, πέρα από τον φόβο που πήρε.

Το ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου είναι ο πατέρας του ενός παιδιού, ο οποίος το είχε αφήσει λίγη ώρα πριν για να πάει στο σχολείο του. Ενώ η αστυνομία που ερευνά το περιστατικό εξετάζει αν ήταν μεθυσμένος, ή -το πιθανότερο- έγραφε μήνυμα στο κινητό του και δεν είδε τα δύο παιδάκια.

Απάντηση