3 χρήσεις για τα τσόφλια των αυγών που θα σας εκπλήξουν – ΒΙΝΤΕΟ

Τα τσόφλια των αυγών έχουν πολλές χρήσεις στο σπίτι σας που δεν γνωρίζετε. Βρήκαμε 3 πρωτότυπες ιδέες για να χρησιμοποιήσετε τα τσόφλια των αυγών σας.

Για καθάρισμα Κόψτε τα τσόφλια σε πολύ μικρά κομμάτια και με αυτά και ένα σφουγγάρι τρίψτε τηγάνια, μπρίκια και κατσαρόλες που έχουν επίμονους λεκέδες και βρωμιές. Εννοείται πως δεν ακολουθείτε αυτή τη διαδικασία σε αντικολλητικά τηγάνια τα οποία δεν πρέπει με καμιά δύναμη να γρατζουνιστούν. Μπορείτε να εφαρμόσετε το tip σε κατσαρολικά που είναι ανοξείδωτα.

Για ξεβούλωμα Χρησιμοποιήστε τη σκόνη από τα τριμμένα σας τσόφλια για να ξεβουλώσετε σωλήνες, νιπτήρες και μπανιέρες. Βάλτε τα τσόφλια στο μπλέντερ και ρίξτε τη σκόνη που θα δημιουργηθεί στη βουλωμένη σας μπανιέρα. Θα εκπλαγείτε από το αποτέλεσμα.

Για γλυκαντικό Αν ο καφές που πίνετε είναι πολύ πικρός, αλέστε τον μαζί με λίγη σκόνη από τσόφλια και αμέσως θα αποκτήσει μια πιο γλυκιά και ήπια γεύση. Φροντίστε μόνο να έχετε πλύνει πολύ καλά τα τσόφλια σας με ζεστό νερό και ξίδι ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος για μικρόβια.

 

Απάντηση