Ποιος είναι ο μυστηριώδης άνδρας για τον οποίο ο Κριστιάνο Ρονάλντο ταξιδεύει κάθε μέρα στο Μαρόκο

Ο 30χρονος Πορτογάλος σταρ,Κρισιάνο Ρονάλντο έχει σκοράρει φέτος μόνο στα πέντε από τα 13 παιχνίδια της La Liga, με τους αρμόδιους της Ρεάλ Μαδρίτης να ανησυχούν για την εξωγηπεδική του ζωή.

Συγκεκριμένα έχουν αυξηθεί δραστικά τα ταξίδια του Ρονάλντο στο Μαρόκο, με την ισπανική καθημερινή εφημερίδα SPORT να υποστηρίζει ότι ο άσσος της “Βασίλισσας” ταξιδεύει σχεδόν κάθε μέρα στο Μαρόκο, όπου συναντά Μαροκινό φίλο του, με τις φωτογραφίες των δύο να έχουν γεμίσει τον λογαριασμό του στο Instagram.

ronaldo_5.PNG

Πρόκειται για τον Μαροκινό kickboxer Badr Hari με τον οποίο ο Ρονάλντο περνά τέσσερις ημέρες της εβδομάδας στο σπίτι του στο Ραμπάτ.

ronaldo_4.PNG

Ο Ρονάλντο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, κάθε εβδομάδα από την Δευτέρα έως και την Πέμπτη, στις 3 το μεσημέρι, αμέσως μετά την προπόνηση της Ρεάλ, παίρνει το ιδιωτικό του αεροσκάφος, πετά στο Μαρόκο και επιστρέφει το βράδυ.

ronaldo_3.PNG

Ο διάσημος ποδοσφαιριστής έχει “παρκαρισμένο” το αεροσκάφος στην αεροπορική βάση Torrejon de Ardoz, έξω από την Μαδρίτη, με την πτήση από την ισπανική πρωτεύουσα έως το Ραμπάτ να διαρκεί 1 ώρα και 45 λεπτά.

ronaldo_2.PNG

Στα αποδυτήρια της Ρεάλ είναι έντονη η ανησυχία για τα συχνά ταξίδια του Ρονάλντο, αλλά και για τις επιδόσεις του στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Και στην El Periodico φιλοξενείται άρθρο όπου και εκφράζεται η ανησυχία των διοικούντων την Ρεάλ για τα συχνά ταξίδια του Κριστιάνο Ρονάλντο.

ronaldo_1.PNG

Ο Μαροκινός δημοσιογράφος Mehdi Benkirane, υποστηρίζει ότι ο Ρονάλντο συναντά και τον 27χρονο Μαροκινό ατζέντη Ouzifi Anis.

Πάντως τα συχνά ταξίδια του Ρονάλντο δεν παραβιάζουν τον εσωτερικό κανονισμό της Ρεάλ, αφού πάντα επιστρέφει στην ώρα του για να είναι παρόν στην προπόνηση της ομάδας.

Απάντηση