Η Δέσποινα Βανδή απαντά για πρώτη φορά στις φήμες χωρισμού από τον Ντέμη Νικολαΐδη

Τι έχει πει στα παιδιά της για τα αναληθή δημοσιεύματα που τους αφορούν;

H Δέσποινα Βανδή φωτογραφήθηκε για το περιοδικό «Down Town» και σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη που παραχώρησε στους Θανάση Αναγνωστόπουλο και Μιχάλη Ροδόπουλο, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα που την θέλουν όλα αυτά τα χρόνια να χωρίζει από τον σύζυγό της, Ντέμη Νικολαΐδη, ενώ εξήγησε το πως διαχειρίζονται τα δημοσιεύματα, ώστε να μην κάνουν κακό στη ψυχολογία των παιδιών τους

Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξής της:

Πώς διαχειρίζεσαι κάθε φορά σενάρια, φήμες και κουτσομπολιά που σε αφορούν; «Στα πρώτα μου βήματα τα έπαιρνα όλα μέσα μου. Μετά κλείδωσα. Άλλαξα αυτόματα όταν ήρθαν στον κόσμο τα παιδιά μου. Απέκτησα άλλους ρυθμούς, άλλες προτεραιότητες. Τώρα πια δεν με απασχολεί τίποτα από όλα αυτά».

Δεν αισθάνεσαι περίεργα όταν ακούς για παράδειγμα «Η Δέσποινα χωρίζει με τον Ντέμη» ή «δεν είναι καλά μαζί;»; «Καταρχάς εμένα με χωρίζουν με τον Ντέμη από την πρώτη μέρα που είμαστε μαζί. Δεν με απασχολεί καθόλου είναι σαν να μιλάνε για άλλον άνθρωπο. Το μόνο που με απασχολεί είναι αν θα διαβάσουν κάτι τα παιδιά μου και επηρεαστούν. Εκεί θα θυμώσω, γιατί θα πρέπει να τους εξηγήσω και να διαχειριστώ την ψυχολογία τους».

Έχεις μιλήσει στα παιδιά; «Ναι βέβαια. Τους έχω πει ό,τι με βάση τη δουλειά που κάνουμε εγώ και ο πατέρας τους, είμαστε δύο άνθρωποι όπως όλος ο κόσμος, απλώς εμείς είμαστε γνωστοί και αυτό έχει συνέπεια στο να γράφονται πράγματα που είναι ψέματα. Τους λέω τα ίδια που λέω και στη μάνα μου. Απλώς εκείνη έχει φτάσει στα 82 και πιστεύει ακόμα αυτά που διαβάζει στα περιοδικά, αυτά που βλέπει στη τηλεόραση. Με παίρνει τηλέφωνο και με ρωτάει «άκουσα αυτό, είναι αλήθεια;». Τα παιδιά μου το καταλαβαίνουν όλο αυτό. Όταν ζουν σε ένα αρμονικό οικογενειακό περιβάλλον δεν θα μπουν σε προβληματισμό και να ασχοληθούν με ότι ακούνε».

Απάντηση