Επιθέσεις σε οδηγούς ταξί στην Ξάνθη

Tα αλλεπάλληλα κρούσματα επιθέσεων από νεαρούς κακοποιούς, οι οποίοι δρουν μέσα στον οικισμό του Δροσερού, έχουν τρομοκρατήσει τους επαγγελματίες οδηγούς ταξί στην πόλη

Τον τρόμο έχουν σκορπίσει στους επαγγελματίες οδηγούς ταξί στην Ξάνθη τα αλλεπάλληλα κρούσματα επιθέσεων από νεαρούς κακοποιούς, οι οποίοι δρουν μέσα στον οικισμό του Δροσερού. Τις τελευταίες ημέρες δύο οδηγοί έπεσαν θύματα κλοπής, ενώ και στο παρελθόν έχουν γίνει δεκάδες επιθέσεις.

Το απόγευμα της Τετάρτης, τρεις άγνωστοι νεαροί περικύκλωσαν ένα ταξί που εκτελούσε δρομολόγιο στην περιοχή και είχε σταθμεύσει πίσω από το κτίριο του ΟΑΕΔ και άνοιξαν ταυτόχρονα όλες τις πόρτες αιφνιδιάζοντας τον οδηγό. Άρπαξαν την κερματοθήκη που βρισκόταν δίπλα του και τράπηκαν σε φυγή πριν εκείνος προλάβει να αντιδράσει, καταφέρνοντας να εξαφανιστούν.

Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο είχε πέσει θύμα δυο νεαρών, που ενδεχομένως ήταν ανήλικοι, άλλος ένας οδηγός ταξί το πρωί του περασμένου Σαββάτου. Ωστόσο, πολλοί ταξιτζήδες έχουν δει το χάρο με τα μάτια τους στην ίδια περιοχή, καθώς σε πολλές περιπτώσεις οι δράστες προκαλούν φθορές στα ταξί τους ή απειλούν ακόμη και τη ζωή τους!

Απάντηση