5 λόγοι που δεν σου την πέφτει κανείς

Υπάρχουν; Υπάρχουν.
1. Γιατί έχεις βγει με τη λάθος παρέαΑς πούμε, ότι είσαι σε περίοδο κυνηγιού. Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα χειρότερο στον εαυτό σου από το να βγεις παρέα με άλλες δέκα φίλες σου, αφού είναι πραγματικά πάρα πολύ δύσκολο να σας πλησιάσει κανείς. Απόφυγε επίσης το να βγεις με ζευγάρια γιατί δεν δημιουργείται το κατάλληλο κλίμα. Για κυνήγι είναι καλύτερα να βγεις με μια φίλη που είναι στην αντίστοιχη φάση μ’ εσένα. Θα τα πούμε αναλυτικά για αυτή τη φίλη σε επόμενο τεύχος.

2. Γιατί βρίσκεσαι σε υστερία

Και αυτό, δυστυχώς, φαίνεται. Θέλεις να σου την πέσουν και θέλεις να σου την πέσουν ΤΩΡΑ. Τα κακά νέα είναι πως όποτε βρισκόμαστε σε αυτή τη φάση τύπου – απελπισία, δεν κινείται φύλλο. Ηρέμησε.

3. Γιατί είσαι ακόμα κολλημένη με τον πρώην σου

Αυτό που ανά πέντε λεπτά stalkάρεις το προφίλ του στο Facebook δεν βοηθάει και πολύ, να ξέρεις.

4. Γιατί δεν αισθάνεσαι καλά με τον εαυτό σου σε αυτή τη φάση

Μπορεί να έχεις προσπαθήσει. Να έχεις φορέσει τα τακούνια σου, να έχεις φτιάξει τα μαλλιά σου και να φοράς το αγαπημένο σου φόρεμα. Αλλά μπορεί να περνάς μία από αυτές τις περιόδους της ζωής σου που δεν σου αρέσεις. Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες. Και θα περάσει.

5. Γιατί, κατά βάθος, δεν θέλεις

Δεν είσαι ακόμα έτοιμη να μπεις στο παιχνίδι, παρ’ όλο που πιέζεις τον εαυτό σου να το κάνεις. Αν παίζει κάτι τέτοιο, μπορείς να επιτρέψεις στον εαυτό σου μερικές ακόμα βραδιές αγκαλιά με τον καναπέ και ύστερα να πάρεις την απόφαση να ξαναμπείς στον κόσμο του φλερτ. Όταν αισθανθείς, δηλαδή, πραγματικά έτοιμη

Απάντηση