Πώς να αποκτήσεις τα κυματιστά μαλλιά της Gigi Hadid

Ο Kenna, βασικός στυλίστας της Gigi, μας δείχνει πώς να αποκτήσουμε το look του σούπερμόντελ.
Lατρεύουμε τις freestyle, χαλαρές μπούκλες και της Gigi είναι οι αγαπημένες μας. Δεν υπάρχει άλλωστε, κανένας κανόνας που να λέει ότι πρέπει να έχουμε πιασμένα τα μαλλιά μας την ημέρα του γάμου. Αλλά και για κάθε περίσταση, όπου κι αν πρόκειται να πας,
«Τα γονίδια, παίζουν βέβαια το ρόλο τους αλλά η κούπ, επίσης. Όταν θα πάτε στο κομμωτήριο για να κόψετε τα μαλλιά σας, ζητήστε μακρύτερο μήκος στην πλάτη και πιο κοντές στρώσεις σε διάφορα μήκη γύρω απ’ το πρόσωπο», λέει o Kenna.

Βήμα 1: Λουστείτε καλά.

Χρησιμοποιήστε σαμπουάν και κοντίσιονερ που ενισχύουν τον όγκο και βελτιώνουν την υφή. Ξεπλύντε καλά γιατί αν απομείνουν υπολείμματα μπορεί να δείχνουν τα μαλλιά σας λαδωμένα.

Βήμα 2: Δώστε φόρμα.

Προσθέστε υφή και κράτημα με μια leave-in styling lotion. Ο Kenna βάζει περίπου μισή παλάμη από το προϊόν σε νωπά μαλλιά, σκουπισμένα με πετσέτα και τα χτενίζει.
Μπορείτε να ολοκληρώσετε
το στέγνωμα κάθε τμήματος, πατώντας το κουμπί κρύου αέρα που θα βοηθήσει να «κλειδώσει»
ο όγκος φυσώντας προς στις ρίζες.

Βήμα 3: Στεγνώστε σαν επαγγελματίας.
Χρησιμοποιήστε πιστολάκι με ιοντική τεχνολογία, λέει ο Kenna, που στεγνώνει γρήγορα τα μαλλιά και δεν προκαλεί φριζάρισμα. Χωρίστε τα σε τμήματα των 2-3 εκατοστών και φορμάρετέ τα ένα-ένα με στρογγυλή βούρτσα από φυσική τρίχα. Οι τρίχες γουρουνιού, κατανέμουν ομοιόμορφα τα φυσικά έλαια των μαλλιών και δίνουν γυαλιστερό φινίρισμα. Μπορείτε να ολοκληρώσετε το στέγνωμα κάθε τμήματος, πατώντας το κουμπί κρύου αέρα που θα βοηθήσει να «κλειδώσει» ο όγκος φυσώντας προς στις ρίζες.

Βήμα 4: Προσθέστε τα κύματα.
Για τη δημιουργία τους, χρησιμοποιήστε ένα χοντρό ψαλίδι μαλλιών για μπούκλες. Ξεκινώντας από το μπροστινό μέρος, τυλίξτε τούφες των 2 εκατ. γύρω από το καυτό τμήμα. Για να πετύχετε ένα επιμελώς ατημέλητο look, δουλέψτε κάποιες τούφες ακατάστατα, κάποιες μακριά από το πρόσωπο και μερικές προς αυτό. Η κορυφή τους,  θα πρέπει να ξεκινάει ακριβώς πάνω από τα ζυγωματικά.  Με αυτό το τρικ γίνεται στο πρόσωπο ένα είδος λίφτινγκ ανυψώνοντας τα χαρακτηριστικά του.

Βήμα 5: Κάντε τα να κρατήσουν.
Ψεκάστε μια ελαφριά  -και το τονίζω αυτό- στρώση λακ. Κρατήστε το μπουκάλι 20 εκατοστά μακριά από το κεφάλι σας ενώ παράλληλα ανασηκώστε τις μπούκλες χωρίζοντάς τες με τα δάχτυλα».

Απάντηση