Δανία: Άνδρας πήδηξε μέσα σε κλουβί πολικής αρκούδας!

Το άτυχο ζώο δέχτηκε λαστιχένιες σφαίρες από τα όπλα των ανδρών του ζωολογικού κήπου που θέλησαν να σώσουν τον 20χρονο, ο οποίος πήδηξε μέσα στο κλουβί στα καλά καθούμενα

Ένα τρομακτικό και περίεργο περιστατικό εκτυλίχθηκε στο ζωολογικό κήπο της Κοπενγχάγης, καθώς ένας άντρας, χρειάστηκε τη βοήθεια οπλισμένων εργαζομένων του κήπου, για να διασωθεί από το κλουβί μια πολικής αρκούδας.

Πολύς κόσμος είχε μαζευτεί για να παρατηρήσει μια πολική αρκούδα ηλικίας δέκα ετών και βάρους 621 κιλών, όταν ένας άνδρας αποφάσισε να επιδείξει το θάρρος του και πήδηξε μέσα στο κλουβί του ζώου.

Ο κόσμος παρατηρεί την 10χρονη αρκούδα

Για καλή του τύχη όμως, έσπευσαν στο σημείο, άνδρες του ζωολογικού κήπου με όπλα που έφεραν λαστιχένιες σφαίρες και άρχισαν να πυροβολούν το άτυχο ζώο. Τρομαγμένη και ίσως ελαφρώς πληγωμένη, η αρκούδα έσπευσε πίσω στο κλουβί της κι έτσι οι φύλακες κατάφεραν να βγάλουν τον «μάγκα» εισβολέα από τον ευρύτερο χώρο του κλουβιού.

«Μπήκε μέσα στο κλουβί με τη θέλησή του. Ακόμα δεν γνωρίζουμε το κίνητρό του» είπε ο μάνατζερ του πάρκου Στέφεν Στρέντε. «Τον βγάλαμε από μέσα και είχε υποστεί μόνο επιφανειακά τραύματα» συμπλήρωσε λέγοντας πως η ταυτότητα του άνδρα δεν γνωστοποιήθηκε, μόνο το γεγονός πως είναι στην ηλικία των 20 ετών.

Η αρκούδα βάρους 621 κιλών δέχτηκε τα πυρά των ανδρών του πάρκου που προσπαθούσαν να σώσουν τον 20χρονο

Απάντηση