ΑΓΡΟΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΗΜΑΘΙΑΣ: Προς τους Βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου

Προς τους Βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου

Εξηγήσαμε πολλές φορές και με όλους τους τρόπους τις καταστροφικές συνέπειες που θα έχουν οι αυξήσεις στην Φορολογία και την Ασφάλιση στον Αγροτικό τομέα.  Ενας τομέας που αντί για βάρη και αυξήσεις χρειάζεται στήριξη, σχεδιασμό, ανάπτυξη, προοπτική.

Αντ αυτού η κυβέρνηση εμμένει στην προώθηση και ψήφιση  στον δεύτερο γύρο των  προαπαιτουμένων  μέτρων,  την αύξηση της Φορολογίας έτσι όπως αυτή περιγράφεται στο τρίτο μνημόνιο.  Φέρνει δε άμεσα προς ψήφιση ένα Ασφαλιστικό σχέδιο νόμου, το οποίο προβλέπει την ένταξή μας στο Ι.Κ.Α ή τον Ο.Α.Ε.Ε. (ταμειο Εθνικής Σύνταξης) και πέραν των δυσβάσταχτων αναπροσαρμογών στο ασφάλιστρο,  αφήνει και φορολογικά την πόρτα ανοιχτή χαρακτηρίζοντάς μας στο εγγύς μέλλον ως  επιτηδευματίες ή ελεύθερους επαγγελματίες  με ότι αυτό συνεπάγεται.

Θεωρούμε λοιπόν  πέρα από κάθε λογική την κυβερνητική επιμονή και δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε τους αγώνες μας μέχρι τέλους. Στον αγώνα αυτό θέλουμε συνοδοιπόρους τους τοπικούς μας  εκπροσώπους στο Εθνικό κοινοβούλιο. Κάνουμε σαφές πως  σε διαφορετική περίπτωση  θα χαρακτηριστού ως «πρόσωπα ανεπιθύμητα» από την κοινωνία των αγροτών του νομού μας.

 

ΑΓΡΟΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΗΜΑΘΙΑΣ

Απάντηση