Χυλοπίτες στα γρήγορα

Τι χρειαζόμαστε:

  • 1/2 κιλό χυλοπίτες
  • αλάτι
  • 1 πράσινη πιπεριά
  • 200 γρ. ψιλοκομμένο λουκάνικο
  • ελαιόλαδο
  • κεφαλοτύρι (όσο θέλουμε)

Πώς το κάνουμε:

  1. Σε αλατισμένο νερό βράζουμε τις χυλοπίτες όσο μαλακές τις θέλουμε.
  2. Τις σουρώνουμε και τις πασπαλίζουμε με όσο τυρί θέλουμε σε 1 πιατέλα.
  3. Στην ίδια κατσαρόλα που βράσαμε τις χυλοπίτες βάζουμε λάδι και στο δυνατό καίμε το λουκάνικο με την πιπεριά.
  4. Πετάμε και λίγο τυράκι να μοσχοβολίσει κι έτσι καυτό το αναποδογυρίζουμε στην πιατέλα. Έτοιμο!

Λίγα μυστικά ακόμα

Μπορούμε να το φτιάξουμε και με μακαρόνια!

 

Απάντηση