Τι χρειαζόμαστε:
- 1/2 κιλό χυλοπίτες
- αλάτι
- 1 πράσινη πιπεριά
- 200 γρ. ψιλοκομμένο λουκάνικο
- ελαιόλαδο
- κεφαλοτύρι (όσο θέλουμε)
Πώς το κάνουμε:
- Σε αλατισμένο νερό βράζουμε τις χυλοπίτες όσο μαλακές τις θέλουμε.
- Τις σουρώνουμε και τις πασπαλίζουμε με όσο τυρί θέλουμε σε 1 πιατέλα.
- Στην ίδια κατσαρόλα που βράσαμε τις χυλοπίτες βάζουμε λάδι και στο δυνατό καίμε το λουκάνικο με την πιπεριά.
- Πετάμε και λίγο τυράκι να μοσχοβολίσει κι έτσι καυτό το αναποδογυρίζουμε στην πιατέλα. Έτοιμο!
Λίγα μυστικά ακόμα
Μπορούμε να το φτιάξουμε και με μακαρόνια!