Εδεσαν και σκότωσαν 92χρονη στο Άργος!

Τη σορό της ηλικιωμένης ανακάλυψαν συγγενείς της που ανησύχησαν όταν είδαν ότι δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματά τους

Όλα τα ενδεχόμενα και κυρίως αυτό της ληστείας ερευνά η Ασφάλεια στην προσπάθειά της να εντοπίσει τους αδίστακτους δολοφόνους που ευθύνονται για τον θάνατο μιας 92χρονης γυναίκας, η οποία βρέθηκε δεμένη και φιμωμένη στον καναπέ της μονοκατοικίας της στο Άργος.

Τη σορό της άτυχης ηλικιωμένης ανακάλυψαν συγγενείς της που ανησύχησαν όταν είδαν ότι δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματά τους και παραβίασαν την εξώπορτα. Αμέσως κάλεσαν την Αστυνομία που έφτασε μαζί με ιατροδικαστή, ο οποίος διαπίστωσε ότι ο θάνατος της 92χρονης επήλθε από ασφυξία. Ωστόσο, η νεκροτομή που θα διενεργηθεί θα ρίξει «φως» στα ακριβή αίτια.

Το σπίτι ήταν αναστατωμένο, γεγονός που συνηγορεί στην εκδοχή να εισέβαλαν ληστές και να ακινητοποίησαν την άτυχη γριούλα για να μην βάλει τις φωνές. Ωστόσο, παραμένει άγνωστο αν λείπουν χρήματα ή πολύτιμα αντικείμενα, ενώ δεν έχει ξεκαθαριστεί ο τρόπος με τον οποίο μπήκαν οι δράστες. Μάλιστα, εξετάζεται το ενδεχόμενο να ήταν γνωστοί της ηλικιωμένης και να τους άνοιξε μόνη της την πόρτα!

Απάντηση