Μία νεκρή και έξι τραυματίες σε τροχαίο στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Μουδανιών

Το δυστύχημα έγινε όταν ένα αυτοκίνητο συγκρούστηκε με προπορευόμενο όχημα και στη συνέχεια εκτινάχθηκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας

Μια γυναίκα έχασε τη ζωή της και άλλα έξι άτομα τραυματίστηκαν το απόγευμα της Κυριακής σε τροχαίο που σημειώθηκε στον κόμβο Ρυσίου, στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Μουδανιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το δυστύχημα έγινε όταν ένα αυτοκίνητο με κατεύθυνση προς τη Θεσσαλονίκη, συγκρούστηκε με προπορευόμενο όχημα και στη συνέχεια εκτινάχθηκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, όπου συγκρούστηκε με άλλο IX, το οποίο κινούνταν προς Χαλκιδική.

Αποτέλεσμα της δεύτερης σύγκρουσης ήταν na χάσει τη ζωή της μια 81χρονη η οποία επέβαινε στο όχημα που είχε κατεύθυνση προς Χαλκιδική, ενώ άλλα έξι άτομα τραυματίστηκαν και έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομεία.

Η κυκλοφορία των οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Μουδανιών -προς Χαλκιδική και προς Θεσσαλονίκη- διεξάγεται, πλέον κανονικά, αφού απομακρύνθηκαν τα αυτοκίνητα και συνεργεία της τροχαίας και της πυροσβεστικής καθάρισαν το οδόστρωμα.

Απάντηση