3 λάθη που κάνουν όλες οι γυναίκες που ισιώνουν τα μαλλιά τους!

Όσες έχουν ίσια μαλλιά θα ήθελαν να έχουν σγουρά και όσες έχουν σγουρά ή κυμματιστά χρησιμοποιούν το σίδερο ισιώματος για να ισιώνουν τα μαλλιά τους. Δες τα 3 λάθη που πρέπει να αποφύγεις πριν πάρεις στα χέρια σου το σίδερο ισιώματος. 

Δεν στεγνώνεις καλά τα μαλλιά σου

Είναι πολύ σημαντικό να στεγνώνεις πολύ καλά τα μαλλιά σου πριν βάλεις πάνω τους το σίδερο. Αν δεν είναι εντελώς στεγνά είναι πολύ πιθανό να κάψεις τις άκρες τους. Για να μην συμβεί αυτό στέγνωσε καλά τα μαλλιά σου με το πιστολάκι πριν βιαστείς να τα ισιώσεις. 

Βάζεις στη λάθος θερμοκρασία το σίδερο ισιώματος

Aν τα μαλλιά σου πλησιάζουν προς το ίσιο τότε καλό είναι να μην βάζεις σε πολύ υψηλή θερμοκρασία το σίδερο. Αν είναι πολύ σγουρά τότε αναγκαστικά πρέπει να το κάνεις. Όπως και να έχει πρέπει πριν ξεκινήσεις το ίσιωμα να ελέγξεις τη θερμοκρασία. Επίσης παίζει πολύ μεγάλο ρόλο το πόσο χοντρή ή λεπτή είναι η τρίχα σου. 

Δεν χρησιμοποιείς κάποιο προστατευτικό από το σίδερο 

Υπάρχουν ειδικά προϊόντα στην αγορά που μπορούν να προστατεύσουν τα μαλλιά σου από τις υψηλές θερμοκρασίες του σίδερου ισιώματος. Πιο συγκεκριμένα, οι ειδικοί λένε πως το προϊόν Bamboo Smooth Anti-Breakage Thermal Protectant Spray της Alterna μπορεί να προστατεύσει τα μαλλιά σου από πολύ υψηλές θερμοκρασίες. 

Απάντηση