Με το «όπλο παρά πόδα» οι αγρότες

«Θα τους προειδοποιήσουμε ότι εάν ψηφίσουν τα προωθούμενα μέτρα για το αγροτικό, όχι μόνο δεν θα λάβουν τη ψήφο μας ξανά, αλλά θα είναι και ανεπιθύμητοι στα χωριά μας»

Ψήφισμα διαμαρτυρίας στους βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ των κατά τόπους περιοχών τους, επιδίδουν σήμερα αγρότες της Πρωτοβουλία Αγροτών που πλαισιώνεται από 62 Αγροτικούς Συλλόγους σε όλη την Ελλάδα.

Ταυτόχρονα «θα τους προειδοποιήσουμε, καθέναν ξεχωριστά ότι εάν ψηφίσουν τα προωθούμενα μέτρα για το αγροτικό, όχι μόνο δεν θα λάβουν τη ψήφο μας ξανά, αλλά θα είναι και ανεπιθύμητοι στα χωριά μας» επισήμανε στο αθηναϊκό πρακτορείο ο παραγωγός Πέλλας, Τάσος Κυραλίδης, μέλος της Πρωτοβουλίας Αγροτών.

Όπως μας είπε ο ίδιος, αγρότες της Πέλλας συγκεντρώθηκαν με τα αγροτικά τους οχήματα στον κόμβο του Μαυροβουνίου και ήδη κατευθύνονται στην Αριδαία, στο γραφείο του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Σηφάκη και στη συνέχεια θα επισκεφθούν τα Γιαννιτσά και συγκεκριμένα τα γραφεία της υφυπουργού Βιομηχανίας, Θοδώρας Τζάκρης και του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργου Καρασμάνη.

Αντίστοιχες κινήσεις πραγματοποιούν εκπρόσωποι της Πρωτοβουλίας Αγροτών σε όλη την Ελλάδα, ενώ την προσεχή Δευτέρα, έχει προγραμματιστεί συνάντησή τους στην Αθήνα-αντιπροσωπείες και από τους 62 Συλλόγους που απαρτίζουν την Πρωτοβουλία Αγροτών-, προκειμένου να καθοριστεί το νέο πλάνο κινητοποιήσεών τους, όπως τόνισε στο αθηναϊκό πρακτορείο ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Βέροιας, Τάσος Χαλκίδης, μέλος της Πρωτοβουλίας Αγροτών. Συμπλήρωσε δε ότι επί ευκαιρίας της καθόδου τους στην Αθήνα, γίνονται και οι απαραίτητες κινήσεις, προκειμένου να κλειστούν ραντεβού με κυβερνητικά στελέχη.

Απάντηση