Φρίχτος θάνατος για Ρωσίδα βουλευτή την ώρα που έκανε σεξ σε αυτοκίνητο

Το αυτοκίνητο ανατινάχθηκε για άγνωστους λόγους – Λέγεται ότι ο σύζυγός της  κρατούσε κάποιο είδος χειροβομβίδας στα χέρια του.

Τραγικό θάνατο βρήκε 30χρονη συνεργάτης του Πούτιν και ο σύζυγός της μέσα στο αυτοκίνητό τους όταν έσκασε βόμβα κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης.

Η 30χρονη όμορφη βουλευτής του Ρωσικού Κοινοβουλίου, Οξάνα Μπομπρόφσκαγια, ήταν από τα νεαρά και ελπιδοφόρα στελέχη του κόμματος του Πούτιν. Ωστόσο η μοίρα φαίνεται πως της επιφύλασσε άσχημο παιχνίδι μιας και το νήμα της ζωής της κόπηκε νωρίς με τον χειρότερο τρόπο.

Το μοιραίο βράδυ η Οξάνα και ο σύζυγός της Νικήτα, αφού δείπνησαν μαζί, στη συνέχεια βρέθηκαν σε ένα πάρκο όπου ξεκίνησαν τις ερωτικές περιπτύξεις μεταξύ τους στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου, όταν ξαφνικά  το αυτοκίνητο ανατινάχθηκε για άγνωστους λόγους.

Έπειτα από έρευνες η αστυνομία, φέρεται να εξετάζει αρκετά σενάρια, ένα εκ των οποίων και αρκετά πιθανό είναι να προκάλεσε την έκρηξη ο ίδιος ο άντρας της 30χρονης ο οποίος λέγεται ότι στο παρελθόν την είχε κατηγορήσει για απιστία.

«Δεν ήταν τρομοκρατική ενέργεια» είπε ο δήμαρχος της πόλης Ανατόλι Λόκοτ, ενώ η αστυνομία διαβεβαίωσε ότι υπάρχει το σενάριο ότι ο σύζυγος της Οξάνα κρατούσε κάποιο είδος χειροβομβίδας στα χέρια του.

Το ζευγάρι είχε μια κορούλα 4 ετών.

Απάντηση