Ο Νίκος Βέρτης αποκαλύπτει για την προσωπική του ζωή: Έχει κάνει σχέση με συνάδελφό του;

Η εξομολόγηση του τραγουδιστή.

Ο Νίκος Βέρτης είναι ένα καλλιτέχνης που δίνει σπάνια τηλεοπτικές συνεντεύξεις, καθώς προτιμά να μιλάει μέσα από τη δουλειά του. Ο δημοφιλής τραγουδιστής, ωστόσο, με αφορμή την πρεμιέρα του στο Κέντρο Αθηνών, άνοιξε την καρδιά του στην κάμερα της εκπομπή «Το Πρω1νό» και μίλησε για όλα στην Φαίη.

Μεταξύ άλλων, ο Νίκος Βέρτης αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή, αποκαλύπτοντας αν του αρέσουν οι μακροχρόνιες σχέσεις. «Όχι! Κάνω πολύ δύσκολα μια σχέση και ερωτεύομαι πολύ δύσκολα. Η μεγαλύτερη σχέση μου έχει διάρκεια χρόνια. Μια φορά μαθεύτηκε και χτυπάω ξύλο να μην ξαναγίνει», εκμυστηρεύτηκε.

Και κατόπιν εξήγησε  «Την ατέλεια δεν είναι ανάγκη να την ξέρει ο κόσμος. Ο κόσμος διψάει να μάθει πράγματα για τον καθένα. Αλλά γιατί να τους δώσεις αυτό που είναι δική του απόλαυση; Το προσωπικό σου… Θέλω ο κόσμος να έχει μία καθαρή εικόνα για μένα».

Όσο για το αν έχει κάνει ποτέ σχέση με συνάδελφό του, με ειλικρίνεια δήλωσε «Δεν θα σου πω τώρα αν έχω κάνει σχέση με συνάδελφό μου… Δεν με ελκύει πολύ μια γυναίκα που έχει δημοσιότητα. Δεν έχει τύχει ακόμα να με προσελκύσει. Και να μου αρέσει πολύ, ίσως και να με φοβίζει».

Απάντηση