How to video: Πώς θα πετύχεις το ιδανικό νυφικό μακιγιάζ

Πάρε ιδέες για το ιδανικό νυφικό μακιγιάζ που θα ολοκληρώσει την εμφάνισή σου την πιο όμορφη μέρα της ζωής σου.

Τα INGLOT δημιούργησαν για εσένα προσωποποιημένα make up looks που αναδεικνύουν τα χαρακτηριστικά της κάθε νύφης ξεχωριστά, τονίζοντας τη φυσική ομορφιά.

Η Υπηρεσία Νυφικού Μακιγιάζ INGLOT περιλαμβάνει 1 δοκιμαστικό make upστο κατάστημα της επιλογής σου και το κυρίως μακιγιάζ από τον INGLOT make up artist την ημέρα του γάμου, στο χώρο σου.

Η Έλενα Χατζηνικολίδου, Creative Director των INGLOT στην Ελλάδα και την Κύπρο, δημιούργησε την πρόταση Bridal Happiness, ένα look που προσαρμόζεται ανάλογα με τις ανάγκες και τα χαρακτηριστικά του προσώπου της κάθε νύφης.

GET THE LOOK:

  • Με το AMC concealer, κάνουμε contouring δημιουργώντας βάθος και τονίζοντας τα κόκαλα. Δίνουμε φωτεινότητα στα σημεία που έχουμε αφήσει με το AMC illuminator και απλώνουμε AMC foundation (πινέλο 16bjf) σβήνοντας με κυκλικές κινήσεις προς τα έξω, για ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Εφαρμόζουμε το Freedom System Face Blush #35 σαν highlighter και τονίζουμε τα ζυγωματικά με το Freedom System Face Blush #47.
  • Στα μάτια εφαρμόζουμε σε όλο το κινητό βλέφαρο τη σκιά Freedom System 470, ενώ στην κο?γχη του ματιού και κάτω από το φρύδι περνάμε απαλά τη σκιά Freedom System #397 για λάμψη. Στο κάτω βλέφαρο, πάνω στη βάση των βλεφαρίδων απλώνουμε τη σκιάFreedom System #37 (πινέλο 80HP). Σκιαγραφούμε πολύ κοντά στις βλεφαρίδες με το kohl 01 άνω, κάτω και ελαφρώς μέσα κλειδώνοντας το αποτέλεσμα με τη σκιά Freedom System #397, τραβώντας γραμμικά προς τα έξω. Αναμειγνύουμε τις 2 σκούρες αποχρώσεις Freedom System 117R (πινέλο 6ss) για βάθος στο βλέμμα. Περιγράφουμε το μάτι με το pigment 79 (πινέλο 29PO) κι εφαρμόζουμε ταμποναριστά το pigment 39 στο κέντρο του βλεφάρου. Ολοκληρώνουμε με secret volume mascara και με το kohl 01 και τις βλεφαρίδες 74Ν.
  • Περιγράφουμε τα χείλη με το full metal lip liner 852, γεμίζουμε με το Freedom System Lipstick 12 & 44 και ολοκληρώνουμε με το sleeks 81.

Φωτογράφος: Παντελής Ζερβός
Make Up: Έλενα Χατζηνικολίδου – INGLOT Creative Director
Hair Styling: Νικόλας Βιλλιώτης (10ΑΜ)
Νύχια: Anna Almbanis (D-tales)
Styling: Kατερίνα Μανωλαράκη & Χρήστος Καλλιαρέκος (D-Fine)
Μοντέλο: Tijana Sarenac  (Fashion Cult)

Δες παρακάτω το tutorial video, όπου η Έλενα Χατζηνικολίδου παρουσιάζει βήμα-βήμα τη δημιουργία του Bridal Happiness look:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Απάντηση