Και στα Γρεβενά χτύπησε η απατεώνισσα απο αποσπά χρήματα από πρατηριούχους

Έπεισε τον βενζινά πως είναι γνωστή του και πως χρειάζεται 1.700 ευρώ για να κάνει την κηδεία συγγενούς της

Μετά τα δυο κρούσματα στη Δράμα, η άγνωστη μέχρι στιγμής απατεώνισσα που εξαπατά πρατηριούχους υγρών καυσίμων ζητώντας «δανεικά» δήθεν για να κάνει την κηδεία συγγενικού της προσώπου φαίνεται πως χτύπησε και στα Γρεβενά! Και πάλι, όμως, έμεινε ασύλληπτη, ενώ αναγνωρίστηκαν οι συνεργοί της.

Ένας 45χρονος κατήγγειλε ότι το μεσημέρι της Τετάρτης του τηλεφώνησε η άγνωστη γυναίκα επιμένοντας ότι είναι γνωστή του και τον έπεισε να της δανείσει 1.700 ευρώ για τα έξοδα της κηδείας στενού συγγενούς της. Μάλιστα, έστειλε άλλον να πάρει τα χρήματα. Οι άνδρες της Ασφαλείας που ερεύνησαν την καταγγελία του 45χρονου, διαπίστωσαν ότι ο «εισπράκτορας» ήταν ένας 23χρονος που έστειλε τα χρήματα με ταχυδρομική επιταγή σε έναν 51χρονο. Και οι δυο αναζητούνται στα πλαίσια του αυτοφώρου, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για την ταυτοποίηση της μυστηριώδους απατεώνισσας.

Η υπόθεση των Γρεβενών παρουσιάζει τρανταχτές ομοιότητες με αυτή που εξιχνιάστηκε στη Δράμα. Και τότε, μια άγνωστη γυναίκα ζήτησε τηλεφωνικά 500 ευρώ από έναν 56χρονο ιδιοκτήτη πρατηρίου υγρών καυσίμων στον οποίο συστήθηκε ως συνάδελφός του και έστειλε έναν 57χρονο οδηγό ταξί να τα παραλάβει και να τα στείλει με ταχυδρομική επιταγή στον 61χρονο συνεργό της στην Αθήνα. Ο 61χρονος συνελήφθη στο ταχυδρομείο και οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, αλλά στην πορεία της έρευνας διαπιστώθηκε ότι το ίδιο πρωί η άγνωστη προσπάθησε να εξαπατήσει με την ίδια μέθοδο και άλλον έναν 42χρονο πρατηρίου υγρών καυσίμων, που όμως δεν της έδωσε χρήματα.

Απάντηση