Αποδοκιμασίες και νεύρα από Μπερμπάτοφ στο 0-0 του ΠΑΟΚ με την Καμπάλα!

«Πάρτε το πρέφα εμείς θα πάρουμε το κύπελλο ΟΥΕΦΑ»… τρόλαρε η εξέδρα, όμως οι παίκτες του ΠΑΟΚ προφανώς δεν έχουν καταλάβει τι γίνεται τον τελευταίο καιρό και… πρόσθεσαν μια ακόμη αποκαρδιωτική εμφάνιση

Ο ΠΑΟΚ είχε άλλη μια ισοπαλία στο Europa League με αντίπαλο αυτή την φορά την Καμπάλα. Ο Δικέφαλος που ήταν κακός στο πρώτο ημίχρονο και αποδοκιμάστηκε έντονα, στην επανάληψη βελτιώθηκε βγάζοντας ευκαιρίες, όμως αυτό δεν ήταν αρκετό για να πάρει την νίκη. Στα δυσάρεστα η συμπεριφορά του Μπερμπάτοφ στην αλλαγή του που δεν πήγε στον πάγκο, αλλά κατευθείαν στα αποδυτήρια.

Ο Ιγκορ Τούντορ παρέταξε την ομάδα του σε σχηματισμό 3-5-2 με τον Γλύκο κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα οι Σκόνδρας, Μαλεζάς και Τζαβέλλας. Μοναδικός κόφτης ο Τζιόλης, ενώ την τετράδα στο κέντρο αποτελούσαν οι Ροντρίγκες, Κάτσε, Πέλκας και Κίτσιου. Στην επίθεση ήταν οι Μπερμπάτοφ και Μακ.

Ο Ρόμαν Γκρίγκορτσουκ παρέταξε την Καμπάλα σε σχηματισμό 4-3-3 με τον Μπεζοτόσνι κάτω από τα δοκάρια. Δεξιά ο Ντασντεμίροφ, αριστερά ο Ροκαρντίνιο και στο κέντρο της άμυνας οι Ράφαελ και Στάνκοβιτς. στο κέντρο ήταν οι Ζενιοφ, Σαντιγκοφ και Ζαργκάροφ. Στην επίθεση ήταν οι Γκάι και Αντόνοφ στις πτέρυγες και στην κορυφή της επίθεσης ο Ζεκ.

Ο ΠΑΟΚ απέναντι στην Καμπάλα ίσως να έκανε και το χειρότερο του 45λεπτό την φετινή χρονιά. Δεν υπήρχε πάθος, διάθεση για ποδόσφαιρο και όσοι βρέθηκαν στην Τούμπα αναθεμάτιζαν την ώρα και την στιγμή που πήραν την απόφαση βραδιάτικά για να βρεθούν στο γήπεδο. Μπορεί να μην υπήρχε το κίνητρο λόγω της πρόκρισης της Κράσνονταρ, αυτό όμως δεν εξιλεώνει τους ποδοσφαιριστές του Ιγκορ Τούντορ. Ο Δικέφαλος συνέχισε τις προβληματικές εμφανίσεις και αυτό είναι ένα θέμα. Ούτε το δείπνο, ούτε οι συνομιλίες έπιασαν τόπο στα αποδυτήρια από την διοίκηση το τεχνικό τιμ, αλλά και τον μεγαλομέτοχο.

Ο ΠΑΟΚ είχε δύο καλές στιγμές στο πρώτο ημίχρονο. Η πρώτη ήταν στο 8′ με την κεφαλιά του Μαλεζά, ενώ η δεύτερη στο 34′ με το σουτ του Κάτσε. Την μεγαλύτερη ευκαιρία την είχαν οι Αζέροι στο 14ο λεπτό με το σουτ του Αντόνοφ και τον Γλύκο παρότι δεν είχε καθαρό πεδίο, έδιωξε σωτήρια. Οι Θεσσαλονικείς μόνο με στημένες μπάλες απείλησαν μέχρι το πρώτο μισάωρο. Στις δύο κάθετες μπαλιές που βγήκαν από τον Τζιόλη δεν μπόρεσε να τις εκμεταλλευτεί κανείς.

Στο τελευταίο τέταρτο κάτι πήγε να γίνει από τους γηπεδούχους, από την άποψη ότι ζωντάνεψαν ενώ είχαν και μια μεγάλη ευκαιρία στο 44′ με τον Πέλκα μετά από εκτέλεση φάουλ, αρχικά ο Μπερμπάτοφ και συνέχεια ο Μακ δεν μπόρεσαν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα. Στο τέλος όμως είχαμε τις έντονες αποδοκιμασίες από τους φιλάθλους του Δικεφάλου για την εικόνα που παρουσίαζε η ομάδα τους.

Μέσα Σάμπο έξω Πέλκας

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Τούντορ έβγαλε τον Πέλκα και πέρασε στην θέση του Σάμπο βάζοντας ένα ακόμα δημιουργικό χαφ βοηθώντας και τον Τζιόλη που ήταν μόνος του στο πρώτο ημίχρονο. Ο ΠΑΟΚ μπήκε καλύτερα στην επανάληψη πιέζοντας την άμυνα της Καμπάλα που είχε κλείσει τους διαδρόμους και δυσκόλευε στο να πατήσουν οι γηπεδούχοι περιοχή.

Είχε ευκαιρίες

Το ευτύχημα για όσους έμεινα στο γήπεδο και δεν έφυγαν λόγο της βροχής και του κρύου άρχισαν να βλέπουν την ομάδα τους να δημιουργούν φάσεις. Στο 59′ ο Μπερμπάτοφ στην περιοχή της Καμπάλα κατέβασε και σέρβιρε έτοιμο γκολ στον Σάμπο. Το πλασέ όμως του Σλοβάκου πέρασε δίπλα από το δεκάρι του Μπεζοτόσνι. Στο 64′ ο Ροντρίγκεζ με ωραία ατομική ενέργεια έκανε το σουτ με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ. Στο 76′ άλλη μια μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ με τον Μακ να μην μπορεί να νικήσει τον Μπεζοτόσνι.

Η αντίδραση Μπερμπάτοφ

Στο 71′ ο Τούντορ αποφάσισε να περάσει στο παιχνίδι τον Μυστακίδη στην θέση του Μπερμπάτοφ. αυτή η αλλαγή δεν άρεσε στον Βούλγαρο επιθετικό. Ο 34χρονος που έδειχνε εκνευρισμένος δεν έδωσε το χέρι του στον Σάμπο, ενώ δεν πήγε ούτε στον πάγκο, αλλά κατευθείαν στα αποδυτήρια.

Παρών μόνο ο κόσμος

Ο ΠΑΟΚ πίεσε αρκετά στο τελευταίο τέταρτο την Καμπάλα ζητώντας το γκολ και την πρώτη νίκη στον όμιλο. Στο 85′ δύο φορές ο Τζιόλης προσπάθησε να σκοράρει χωρίς αποτέλεσμα. Ειδική αναφορά θα πρέπει να γίνει στον κόσμο της ομάδας που στήριξε την προσπάθεια των παικτών του ΠΑΟΚ. Όταν είδαν λίγη μπαλίτσα στο δεύτερο ημίχρονο δεν σταμάτησαν να φωνάζουν για την αγαπημένη τους ομάδα.

Πηγή: gazzetta.gr

Απάντηση