H πυροσβεστική της Βαυαρίας ανάβει… φωτιές με το γυμνό ημερολόγιο του 2016

Ολόγυμνες γυναίκες ποζάρουν με φόντο τα οχήματα του Σώματος

Αιθέριες υπάρξεις με περιβολή… Εύας ανεβάζουν επικίνδυνα την θερμοκρασία στα ημερολόγια του 2016 της Πυροσβεστικής της Νυρεμβέργης και της Άνω Φραγκονίας, δύο περιοχές στη Βαυαρία.

Οι πυροσβεστικές Αρχές στις δύο περιοχές της Γερμανίας επιστρατεύουν καλλίγραμμες γυναίκες για να ποζάρουν σε οχήματα της πυροσβεστικής αφού πρώτα όμως έχουν πετάξει τα ρούχα τους.

Οι φωτογραφίες είναι καυτές, όπως άλλωστε φαίνεται και στην γερμανική εφημερίδα «Bild» που τις δημοσιεύει. Ολόγυμνες γυναίκες με τατουάζ που φορούν τακούνια ενώ άλλες είναι… ντυμένες για να κρύψουν τα ευαίσθητα σημεία τους με λεοπάρ εσώρουχα ή μαύρο δίχτυ.

«Παλαιότερα στο εξώφυλλο πόζαρε ένας αθλητής, τα τελευταία χρόνια όμως στόχος μας είναι να συγκεντρώσουμε περισσότερα έσοδα. Για να εξάψουμε το ενδιαφέρον του ανδρικού πληθυσμού, σκεφτήκαμε να δώσουμε μία πιο σέξι χροιά στο ημερολόγιο», επισημαίνει ο διοικητής του Πυροσβεστικού Σώματος της Άνω Φραγκονίας , Χορστ Χέρμαν.

Ο ίδιος εξηγεί πως, από το 2006, το Πυροσβεστικό Σώμα είχε αποφασίσει να δώσει έναν πιο ερωτικό τόνο στο ημερολόγιο.

«Από τότε που εφαρμόσαμε αυτή την τακτική, τα έσοδά μας αυξήθηκαν κατακόρυφα», προσθέτει.

Σε αντίθεση με το ημερολόγιο της Άνω Φραγκονίας, το ημερολόγιο της Νυρεμβέργης παραθέτει εκτός από σέξι φωτογραφίες και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι πυροσβέστες στην προσπάθειά τους, για παράδειγμα, να απεγκλωβίσουν άτομα.

Για τον Βόλκερ Σκροκ από το Πυροσβεστικό Σώμα της Νυρεμβέργης, δεν τέθηκε ουδέποτε θέμα να φωτογραφηθούν οι πυροσβέστες με τα τα εσώρουχα.

«Θέλουμε να δείξουμε το έργο των πυροσβεστών με τις καθημερινές τους δυσκολίες αλλά και τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν»
, επεσήμανε.


Δείτε τις φωτογραφίες του ημερολογίου 

Απάντηση