Η Ελισάβετ έκανε το παλάτι να μοιάζει με φοιτητικό δωμάτιο: Εβαλε σόμπες μέσα στο τζάκι! [εικόνες]

Με τη βασίλισσα Ελισάβετ συναντήθηκε ο σταρ, νέος πρωθυπουργός του Καναδά Τζάστιν Τριντό ο οποίος πραγματοποιεί την πρώτη του επίσημη επίσκεψη στη Μεγάλη Βρετανία. Το τετ α τετ τους, όμως επισκιάστηκε από δυο… σόμπες!

Τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, σήμερα, ασχολούνται όχι με τη συνάντηση αυτή καθεαυτή αλλά με το γεγονός ότι η βασίλισσα είχε τοποθετήσει δυο σόμπες μέσα στο τζάκι της, προφανώς για να ζεστάνει το χώρο!

Οσο απίστευτο και αν ακούγεται, μέσα στο πολυτελές μαρμάρινο τζάκι της είχε τοποθετήσει δυο μικρές σόμπες, το οποίο και προφανώς σχολιάστηκε με κάποιους να λένε ότι μόνο παλάτι δεν θύμιζε αυτή εικόνα. «Περισσότερο παρέπεμπε σε φοιτητικό δωμάτιο», σχολίαζαν κάποιοι άλλοι. Κάποιοι άλλοι, φανς της βασίλισσας έλεγαν πάντως, ότι η κίνηση αυτή δείχνει ότι η Ελισάβετ «έχει τα πόδια της στη γη» και ότι δεν είναι καθόλου σνομπ.

Το επίσης, περίεργο, ήταν η σόμπα φαινόταν μεν στις αρχικές φωτογραφίες αλλά όχι και σε αυτές που ακολούθησαν λίγα λεπτά αργότερα, πράγμα που σημαίνει ότι κάποιος από το παλάτι κατάλαβε τη γκάφα που είχε κάνει και έτρεξε να τη διορθώσει!

Η ίδια η βασίλισσα Ελισάβετ, πάντως, η οποία υποδέχτηκε τον Τριντό ντυμένη στα ροζ, έμοιαζε να αγνοεί επιδεικτικά την ύπαρξη των…σομπών.

 

 

Comment here