Κουτσογιάννης για την ανάπλαση του πρώην δημαρχείου Ειρηνούπολης: Κάποιοι είχαν την ψευδαίσθηση, ακούγοντας τον Βούτση, ότι θα ξαναγίνει ο δήμος !

«Ταβανόπροκες» προς την κυβέρνηση και φυσικά την παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ στο δημοτικό συμβούλιο Νάουσας, από τον κ.Κουτσογιάννη, αναφορικά με την ανάπλαση του ορόφου, του πρώην δημαρχείου Ειρηνούπολης. « Στο θέμα υπήρξε απίστευτη παραπληροφόρηση και σπέκουλα.Κάποιοι είχαν την ψευδαίσθηση, ακούγοντας τον Βούτση, ότι θα γίνει ξανά δήμος Ειρηνούπολης. Οι δημοτικοί  σύμβουλοι που
υπέστησαν παραπληροφόρηση μου  δήλωσαν ότι θα παρουν πίσω υπογραφή τους, εναντίον του έργου. Στο ζήτημα αναφέρθηκε και ο δημοτικός σύμβουλος κ.Παντζαρτζίδης, τονίζοντας ότι οι κάτοικοι του Αγγελοχωρίου δεν είχαν ιδέα τι πρόκειται να γίνει. «Φροντίσαμε με εικόνα και ήχο να τους ενημερώσουμε για την πρόταση μας. Η πλειοψηφία έχει λάβει γνώση, ενώ αντιδρούν ελάχιστοι, στην δημιουργία μουσείου.Για το θέμα του “Καλλικράτη” και τις προεκλογικές δηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ περί κατάργησης του, τώρα βλέπουμε ότι οι ανήκοντες στο κόμμα, πρώην…επαναστάτες της αυτοδιοίκησης, δεν λένε κουβέντα!

http://eleytheriadhs.blogspot.gr/

Απάντηση