Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας: Σε χαλαρούς ρυθμούς (βίντεο)

Σε χαμηλούς τόνους και με παρενθέσεις για λίγο χαμόγελο, εξελίχθηκε και ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας.

τα λίγα σημαντικά θέματα συζητήθηκαν χωρίς να υπάρξουν αντεγκλήσεις ή εντάσεις και η βραδιά μάλλον κύλησε ευχάριστα…

Προ ημερήσιας διάταξης  ο Δήμαρχος Βέροιας αναφέρθηκε στο γνωστό θέμα της προέγκρισης λειτουργίας καταστήματος, λέγοντας ότι οι διαφορές μεταξύ πρώην συνεταίρων εξελίχθηκαν σε πολιτικό ζήτημα, συμπληρώνοντας ότι ο ίδιος δεν έχει καμιά σχέση με τον φάκελο έκδοσης άδειας και ότι οι ενδιαφερόμενοι είχαν όλα τα απαραίτητα έγγραφα.

Επί του θέματος τοποθετήθηκε και η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας, κ. Γκόγκα.

Στα προ ημερήσιας, ερωτήματα και θέματα τέθηκαν από τους επικεφαλής των παρατάξεων και από μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο κ. Καγκελίδης  έθεσε θέμα σχετικά με τη γέφυρα Κούσιου (αναλυτικό ρεπορτάζ – βίντεο), ενώ ο κ. Μαρκούλης αναφέρθηκε στα τρέχοντα, σοβαρα θέματα στο χώρο της υγείας, με τις κινητοποιήσεις στο ΕΚΑΒ, αλλά και τα προβλήματα λειτουργίας στο Νοσοκομείο Βέροιας.

τα πέντε έκτακτα θέματα ψηφίστηκαν κατά πλειοψηφία, ενώ στα τακτικά θέματα, πλην αυτού της παράτασης μίσθωσης του Δημοτικού Αναψυκτηρίου Σελίου, σχεδόν όλα τα 27 θέματα ψηφίστηκαν χωρίς μεγάλες διαφοροποιήσεις στις τοποθετήσεις.

2015 11 23 Βέροια Δημοτικό Συμβούλιο 01 προ ημέρήσιας

2015 11 23 Βέροια Δημοτικό Συμβούλιο 02 έκτακτα θέματα

2015 11 23 Βέροια Δημοτικό Συμβούλιο 03 τακτικά θέματα

verianet.gr

 

 

 

 

 

Απάντηση