ΑΝΑΤΡΟΠΗ! Συμμαχία Κυριάκου- Άδωνι στο δρόμο προς τις (δεύτερες) κάλπες;

Κοινή γραμμή φαίνεται να ακολουθούν πλέον ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Άδωνις Γεωργιάδης την ώρα που το εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας μαστίζεται από εσωτερικές έριδες.

Οι δύο υποψήφιοι πρόεδροι της είχαν εκφράσει κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου την εκτίμησή τους εκατέρωθεν.

Κατά την προεκλογική περίοδο είχαν εκφράσει εκατέρωθεν την εκτίμησή τους. Ο κ. Γεωργιάδης έδωσε συγχαρητήρια στον κ. Μητσοτάκη για τον αγώνα του λέγοντας ότι κάνει πολύ ωραίο προεκλογικό αγώνα και έχει εκφράσει δημόσια τις θέσεις του.

Από την πλευρά του, ο κ. Μητσοτάκης χαρακτήρισε τον κ. Γεωργιάδη «πολύ καλό υπουργό που προέρχεται από διαφορετική ιδεολογική αφετηρία» και επεσήμανε πως τους ενώνουν «πολύ περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν».

Χθες μετά το αίτημα του Βαγγέλη Μεϊμαράκη και οι δύο ανταποκρίθηκαν άμεσα στο αίτημα του παραιτούμενοι από τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου.

Ενισχύοντας το σενάριο της μεταξύ τους συμμαχίας ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 και τον Νίκο Ευαγγελάτο υποστήριξε ότι μόνον ο ίδιος και ο Κυριάκος Μητσοτάκης εκ των υποψηφίων μιλούν πολιτικά και τόνισε ότι ο κ. Μεϊμαράκης έχασε την ψυχραιμία του και του άσκησε κριτική ότι δεν είναι δυνατόν να λαμβάνει πολιτικές αποφάσεις με βάση πρωτοσέλιδα εφημερίδων.

Απάντηση