ΚΛΑΜΑ! ΔΕ θα πιστέψετε ποιος θα ψήφιζε για πρόεδρο στη ΝΔ!

Κόπηκε… η όρεξη του Θόδωρου Πάγκαλου, όταν αναβλήθηκαν οι εκλογές της ΝΔ! Πάνω που ήταν έτοιμος ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ να βάλει το κουστούμι

του και να πάει να ρίξει την ψήφο του στον πρόεδρο της καρδιάς του, έμαθε τα άσχημα μαντάτα περί αναβολής και διακήρυξης και ξενέρωσε! «Είχα αποφασίσει να πάω να ψηφίσω.

Είμαι Έλλην πολίτης και με ενδιαφέρουν όλα τα κόμματα και ο τρόπος που λειτουργούν όλα. Όταν λοιπόν μου δίνουν τη δυνατότητα να πάω να ψηφίσω, πηγαίνω, γιατί είμαι Έλλην πολίτης. Δεν είμαι πολιτευόμενος. Από εκεί πέρα όμως, μου λένε ότι πρέπει να υπογράψω μία διακήρυξη, η οποία λέει ότι αποδέχομαι τις αρχές και τις θέσεις της ΝΔ και αυτό δεν είμαι διατεθειμένος να το υπογράψω.

Κατ’ αρχήν γιατί είναι πολύ πιθανόν ότι δεν συμφωνώ και δεύτερον γιατί δεν ξέρω ποιες είναι οι αρχές και οι θέσεις της ΝΔ», είπε χαρακτηριστικά ο κ.Πάγκαλος στο Βήμα Fm, παραδεχόμενος πάντως πως και η Χαριλάου Τρικούπη έχει οργανώσει γελοίες εκλογές!

«Έκανε και το ΠΑΣΟΚ γελοίες εκλογές με έναν υποψήφιο και εξευτελιστήκαμε όλοι και γελοιοποιηθήκαμε, ψηφίζοντας σαν τα αρνιά τον Γιώργο Παπανδρέου, επειδή λεγόταν Γιώργος» υπενθύμισε ο πρώην υπουργός και πρόσθεσε «Και θα σας πω το ακόμα χειρότερο. Το ξέρατε ότι πολλοί ψηφοφόροι στην εκλογή του κ.Βενιζέλου νόμιζαν ότι ο Βενιζέλος ήταν εγγονός του…Ελευθερίου Βενιζέλου; Θα το έχετε διαπιστώσει ασφαλώς από τις θέσεις σας».

Ο κ.Πάγκαλος “τα έβαλε” μάλιστα και με την τωρινή πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ. «Αυτά είναι γελοία πράγματα και τώρα έχουμε ψηφίσει την κόρη του μακαρίτη του Γιώργου Γεννηματά. Λοιπόν, αυτά είναι γελοία πράγματα. Κανείς δεν ξέρει, εάν σας ρωτήσω, ποιες είναι οι απόψεις της κ. Γεννηματά επί του Α ή Β θέματος. Θέλετε να μου πείτε; Για πέστε μου π.χ. για την καύση των νεκρών τι λέει η κ. Γεννηματά; Εμένα με ενδιαφέρει όμως αυτό το πράγμα. Με ενδιαφέρει, ας πούμε, το θέμα των προσφύγων», είπε χαρακτηριστικά.

pagalos_5.jpg

Απάντηση