Φρίκη στην Κύπρο: Ο παππούς της και ο αδερφός της βίαζαν 9χρονη!

Ο 77χρονος βίαζε επανειλημμένα το κορίτσι, όπως έδειξαν οι εξετάσεις του ιατροδικαστή – Πρωτοφανής υπόθεση που μόλις αποκαλύφθηκε

Ένα απίστευτο μαρτύριο βίωνε ένα 9χρονο κοριτσάκι από τη Λευκωσία, το οποίο έπεσε θύμα βιασμού από τον 77χρονο παππού της και τον 13χρονο αδελφό της.

Η ανήλικη κατήγγειλε τον κατ’ εξακολούθηση βιασμό της από τον παππού της ο οποίος βρισκόταν συνέχεια μαζί της, χωρίς να έχει υποψιαστεί κάποιος από την οικογένεια κάτι. Ο παππούς φαίνεται να «δίδασκε» και τον 13χρονο εγγονό του, ο οποίος βίαζε επίσης την αδελφή του, η οποία κατήγγειλε την υπόθεση στην αστυνομία αφού πρώτα η υπόθεση ήρθε σε γνώση των κοινωνικών υπηρεσιών του κράτους, από το δημοτικό σχολείο που πηγαίνει το κοριτσάκι.

Ιατροδικαστής που εξέτασε την 9χρονη διαπίστωσε ρήξη παρθενικού υμένα και σημάδια βιασμού.

Ο παππούς συνελήφθη και θα οδηγηθεί στο δικαστήριο για έκδοση διατάγματος προφυλάκισης ενώ ο 13χρονος που λόγω ηλικίας δεν έχει ποινική ευθύνη παρακολουθείται από τις κρατικές υπηρεσίες οι οποίες ανέλαβαν τη κηδεμονία του.

Πρόκειται για πρωτοφανή υπόθεση  η οποία απασχολεί έντονα την αστυνομία καθώς πρόκειται για παιδί οικογένειας που δεν αντιμετώπιζε προβλήματα.

Απάντηση