Πριβέ συναυλία για 320 Ρώσους πράκτορες δίνει ο Μιχάλης Χατζηγιάν

Τι σχέση έχει ένα Airbus, 320 Ρώσοι επίλεκτοι πράκτορες και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης;

 Όχι, ο γνωστός τραγουδιστής δεν γοητεύεται από το ενδεχόμενο να εντρυφήσει στα μυστικά ενός επαγγέλματος που προσφέρει συγκινήσεις καθώς σου δίνει τη δυνατότητα να ταξιδεύεις σε κάθε πιθανή και απίθανη γωνιά του πλανήτη.

Και για να μην παρερμηνευτούν τα γραφόμενα, αναφερόμαστε στο επάγγελμα του τουριστικού πράκτορα και όχι σε αυτό του… πράκτορα των μυστικών υπηρεσιών. Η σύνδεση του ονόματος του καλλιτέχνη με τους Ρώσους τουριστικούς πράκτορες αφορά την συμφωνία του με τον ρωσικό τουριστικό κολοσσό «Tez Tour» που διαθέτει παράρτημα στη χώρα μας με σκοπό να  διασκεδάσει με τις επιτυχίες του, τους 320 επίλεκτους τουριστικούς πράκτορες της Ρωσίας, σε μια πριβέ συναυλία η οποία θα διεξαχθεί στα μέσα της μεθεπόμενης βδομάδας, σε κέντρο διασκέδασης στο Ηράκλειο Κρήτης.

Την Κυριακή, 29 Νοεμβρίου λοιπόν θα προσγειωθεί απευθείας από τη Μόσχα στο αεροδρόμιο Νίκος Καζαντζάκης ένα αεροσκάφος Airbus 330 το οποίο θα μεταφέρει τους εκπροσώπους των ρωσικών τουριστικών γραφείων. Θα διαμείνουν σε πολυτελέστατη ξενοδοχειακή μονάδα της οικογένειας Αγγελόπουλου στην περιοχή της Χερσονήσου που θα ανοίξει τις πόρτες της ειδικά για την περίσταση.

aeroplano.jpg
                                 Το αεροπλάνο που θα τους μεταφέρει στην Κρήτη 

 Το κάλεσμα έχει σκοπό να ευχαριστήσει τους εκπροσώπους των πιο σημαντικών πρακτορείων της Ρωσίας που σε μια κακή τουριστική χρονιά όπως η φετινή κατάφερε να συγκεντρώσει στην Ελλάδα περίπου 100.000 επισκέπτες, ενώ τα προηγούμενα έτη ο αριθμός ήταν ακόμα μεγαλύτερος.

Πρόκειται για μια ιδιαίτερα ξεχωριστή τουριστική πρωτοβουλία που σκοπό έχει να προωθήσει την χώρα μας και ιδιαίτερα την Κρήτη  και παράλληλα να δοθεί η δυνατότητα στους ντόπιους διοργανωτές, να αποδείξουν ότι «ο επισκέπτης μπορεί να δει, να νοιώσει, να βιώσει πολλά άλλα πράγματα εκτός από το τετριμμένο «ήλιος και θάλασσα» αναδεικνύοντας έτσι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την δυνατότητα επέκτασης της τουριστικής περιόδου».

kriti23344.jpg
      Η πολυτελέστατη ξενοδοχειακή μονάδα της οικογένειας Αγγελόπουλου 

Για το λόγο αυτό άλλωστε στον προγραμματισμό της πενθήμερης επίσκεψης, οι περισσότερες δραστηριότητες είναι εκτός ξενοδοχείου σε μέρη του νησιού οπού οι επισκέπτες μπορούν να δουν τη γνήσια Κρητική φιλοξενία. Σε δηλώσεις τους τόσο ο πρόεδρος και διευθύνων Σύμβουλος της «Tez Tour» Ελλάς κ. Δημήτρης Χαριτίδης όσο και ο Γενικός Διευθυντής κ. Μανόλης Απλαδενάκης σημείωσαν ότι:

«Το οργανωμένο αυτό ταξίδι των Διευθυντών των καλύτερων τουριστικών πρακτορείων της Ρωσίας διοργανώνεται μια φορά κάθε χρόνο και εφέτος θα είναι η πρώτη φορά που θα πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα και ειδικότερα στην Κρήτη. Πιστεύουμε ότι ενεργεία αυτή εν μέσω κρίσης θα ενδυναμώσει περισσότερο τα δεσμά μας με την Ρωσική τουριστική αγορά δίνοντας τα μέγιστα δυνατά οφέλη για την επικείμενη  τουριστική χρονιά 2016, χρονιά η οποία μεταξύ άλλων έχει ανακηρυχθεί σε «Έτος Ελλάδας» στην Ρωσία και «Έτος Ρωσίας» στην Ελλάδα».

 

Απάντηση