Αυτό είναι το λάθος που κάνουμε όλες με τα φρύδια μας!

Είναι το τελευταίο πράγμα που θέλουμε να κάνουμε: να βάζουμε τα χεράκια μας και να καταστρέφουμε τα φρύδια μας! Γιατί, μεταξύ άλλων, ποια γυναίκα μπορεί να αντισταθεί στη γοητεία των πυκνών και καλοσχηματισμένων φρυδιών; Εξάλλου, η εποχή που τα λεπτά, τοξωτά φρύδια ήταν της μόδας, έχει περάσει ανεπιστρεπτί!
Κι όμως, η celebrity brow expert, Sania Vucetaj, έρχεται να επισημάνει ένα λάθος που οι περισσότερες κάνουμε εν αγνοία μας στα φρύδια μας, σχεδόν σε καθημερινή βάση…

 

70f39a33c31f153b8a073ddc72022ebd 7351a

 
Τι κάνουμε; Απλώνουμε με περισσή επιμέλεια οποιοδήποτε προϊόν σε μορφή κρέμας από την ενυδατική, την αντηλιακή μέχρι και καλλυντικά όπως foundation, make up ή διάφορα gel σε όλο το πρόσωπό μας και πάνω στα φρύδια μας!
Που είναι το λάθος; Κι όμως, όλα αυτά τα προϊόντα σύμφωνα με τη Sania, σαμποτάρουν τη μελλοντική ανάπτυξη των φρυδιών μας, προκαλώντας παράλληλα αραίωση, μιας και οι πόροι κλείνουν και οι θύλακες των τριχών γίνονται πιο αδύναμοι.

 

 

dd4596b601062eb491ea9bb8e3a78062 7d38a

 
Βέβαια, πριν μας πιάσει πανικός, να πούμε εδώ πως σε κάθε περίπτωση :

1ον η αραίωση στα φρύδια μας δεν οφείλεται μόνο στο ότι κάνουμε το παραπάνω λάθος, αλλά είναι αποτέλεσμα πολλών και διαφορετικών παραγόντων
2ον το ντεμακιγιάζ θα πρέπει να γίνεται σε όλο μας το πρόσωπο –ακόμη και στα φρύδια μας
3ον η φύση μας έχει δώσει τα κατάλληλα συστατικά για να ενισχύσουμε την ανάπτυξη των φρυδιών μας, όπως το ελαιόλαδο, το αμυγδαλέλαιο και το καστορέλαιο!

 

 

 

 

 

Απάντηση