ΡΩΤΑΜΕ:ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ ΤΟΣΟΣ ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑ:

Λίγες ημέρες πριν με αφορμή δελτίο τύπου του δήμου Νάουσας και την βαθιά ευγνωμοσύνη του Δημάρχου προς τον περιφερειάρχη Τζιτζικώστα Απόστολο και Αντιπεριφερειάρχη Καλαιτζίδη Κώστα για μία έγκριση μελέτης, είχαμε κάνει ένα σχόλιο απευθυνόμενος προς τον δήμαρχο ,λέγοντας ότι την δουλεία τους κάνουν και δεν χρειάζονται ευχαριστίες.

Σήμερα και με αφορμή την σκληρή κριτική που έγινε προς το πρόσωπο του δημάρχου ( για την στάση του απέναντι στη ΝΔ και την στήριξη προς τον Απόστολο Τζιτζικώστα ενώ εκλέχθηκε και δήλωνε ανεξάρτητος) από τον δημοσιογράφο της εφημερίδας ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ κατά την διάρκεια της τηλεφωνικής του παρέμβασης στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του AVENA 97,7 .

ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΡΩΤΑΜΕ

Γιατί κύριε Δήμαρχε τόσο ραγιαδισμός και υποτέλεια;

Γιατί τόσο άγχος για την εκλογή  Τζιτζικώστα:

Θα περιμέναμε από τον δήμαρχο της ηρωικής  Νάουσας να απαιτεί και όχι να επαιτεί για τα αυτονόητα.

Η Νάουσα και οι Ναουσαίοι έχουν την  Αράπιτσα κύριε Δήμαρχε.

Να θυμίσω στο Δήμαρχο.Το 1996 όταν ο τότε πρωθυπουργός Σημίτης ευχαριστούσε τους Αμερικανούς για την μεσολάβηση τους στην  απεμπλοκή της χώρας από ενδεχόμενη σύρραξη με την Τουρκία στην υπόθεση των Ιμίων. Η ΝΔ της οποίας θέλει να γίνει αρχηγός ο εκλεκτός του είχε κάνει προεκλογικό της σύνθημα και μέχρι σήμερα για την υπόθεση αυτή απαξιωτικά αναφέρετε προς τον τότε πρωθηπουργό.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΜΠΑΝΗΣ.

ΔΕΙΤΟ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τις ευχαριστίες και τη βαθύτατη ευγνωμοσύνη του στον Περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα και στον Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κώστα Καλαϊτζίδη για την έγκριση της εκπόνησης της μελέτης του τμήματος ‘Πατρίδα – Εγνατία Οδός’ του κάθετου άξονα Έδεσσα – Νάουσα – Εγνατία από το Περιφερειακό Συμβούλιο Κ. Μακεδονίας, εκφράζει με επιστολή του ο Δήμαρχος Νάουσας Νίκος Κουτσογιάννης.

Επιπρόσθετα ο Δήμαρχος καταθέτει τη δική του θέση για τη χάραξη του συγκεκριμένου τμήματος, προτείνοντας αυτή να ακολουθήσει την υφιστάμενη σιδηροδρομική γραμμή μέχρι το σημείο που τέμνει την Εγνατία. Ο κ. Κουτσογιάννης υποστηρίζει ότι αυτή η λύση είναι σίγουρα πιο οικονομική κατασκευαστικά, διότι οι απαλλοτριούμενες εκτάσεις θα είναι κατά πολύ μικρότερες από οποιαδήποτε άλλη χάραξη, ενώ είναι δεδομένο πως και οι χρόνοι πρόσβασης στον αυτοκινητόδρομο της Εγνατίας θα μειωθούν με αποτέλεσμα τη διευκόλυνση των μεταφορών και τη δημιουργία ευνοϊκών συνθηκών για την ανάπτυξη

Απάντηση