Δείτε την τηλεοπτική αντιπαράθεση Άδωνι – Τζιτζικώστα στο Star

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος παρενέβη live για να κατηγορήσει τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας ότι στήριζε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – «Δεν έχω λείψει από ούτε μια μέρα από τη Νέα Δημοκρατία», απάντησε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας

Πιστός στην επιθετική επικοινωνιακή τακτική που ακολουθεί, ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης παρενέβη σε τηλεοπτική εκπομπή του Star με προσκεκλημένο τον ανθυποψήφιό του Απόστολο Τζιτζικώστα, προκαλώντας ένα άτυπο debate με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας.

 Ο κ. Γεωργιάδης άσκησε κριτική στον κ. Τζιτζικώστα κατηγορώντάς τον ότι επέκρινε την κυβέρνηση της ΝΔ και αντιθέτως στήριζε την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα, σε μια προφανή προσπάθεια να «προπαγανδίσει» την κεντρική εκδήλωση που έχει στο γήπεδο του Σπόρτινγκ, τον κάλεσε, αν θέλει να διαψεύσει, να πάει και να μιλήσει για να πείσει το ακροατήριο να ψηφίσουν εκείνον για αρχηγό.

Από την πλευρά του, ο κ. Τζιτζικώστας είπε ότι δεν πρόκειται να απαντήσει στον κ. Γεωργιάδη, παρόλο που δεν ισχύουν όσα είπε, καθώς δεν θέλει να δημιουργηθεί κλίμα αντιπαράθεσης και αντιθέτως η επόμενη μέρα της ψηφοφορίας πρέπει να βρει ενωμένη τη Νέα Δημοκρατία. Ο ίδιος, πάντως, κατέληξε λέγοντας ότι «δεν έχω λείψει από ούτε μια μέρα από τη Νέα Δημοκρατία».

Απάντηση