Με νίκη συνέχισε την πορεία του στο πρωτάθλημα ο Φίλιππος.

Με νίκη συνέχισε την πορεία του στο πρωτάθλημα ο Φίλιππος. Την Τετάρτη επικράτησε του Πανελληνίου με 34-25 και διατηρήθηκε μόνος στην κορυφή. Αγωνιστικά, οι γηπεδούχοι βρήκαν τον ρυθμό τους μετά το 15’ και σιγά – σιγά δημιούργησαν διαφορά που τους οδήγησε σε μια άνετη νίκη. Στο 19′ ο Φίλιππος προηγήθηκε με 12-9 και στην ξέφυγε  με 15-11 στο 24′ και 18-11 στο 29′ με γκολ του Βεσελίνοβιτς από την μια περιοχή στην άλλη.

Στο δεύτερο μέρος το ματς ήταν παράσταση για ένα ρόλο. Οι παίκτες του Κώστα Τούτση προηγήθηκαν με 20-13 στο 33′ και 22-13 στο 35′. Εκεί το ματς τελείωσε. Οι Βεροιώτες ανέβασαν την διαφορά ακόμη και στα δέκα τέρματα (27-17 στο 45′) και έφτασαν άνετα στη νίκη. Δεκάλεπτα: 4-2, 7-6, 9-8, 12-10, 15-11, 18-12 (ημ), 21-13, 23-16, 28-18, 30-21, 34-24, 34-25

Διαιτητές: Πατιός, Τσιάνας

Δίλεπτες: 3/5

Πέναλτι: 5/6. 1/2

ΦΙΛΙΠΠΟΣ: (Τούτσης) Ζλατάνος, Χαραλαμπίδης 1, Μιχαηλίδης 3, Αποστολίδης 2, Παντελίδης, Ανανιάδης, Μπαντής, Δεληγιάννης 1, Αλμπανίδης, Καρυπίδης 8, Κότσυφας, Μαστορογιάννης 4, Δραγκόλας 2, Παπαδόπουλος 2, Κορωνάς, Βεσελίνοβιτς 11.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ: (Ζαραβίνας) Τζανακάκης, Βλαχοθανάσης, Τζάνος, Παπαδόπουλος 4, Κρητικός 8, Μακρυγιάννης, Μάτοβιτς 2, Χειβιδόπουλος 1, Γερουλάνος, Καραστέργιος 1, Μπαρίκος, Χιωτέλης, Χατζηκωνσταντίνου, Χαντέλης 1, Βασιλόπουλος 2, Παπαδιονυσίου 6.

αρχείο λήψης (1)ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ

Γιώργος Ζαραβίνας (προπονητής Πανελληνίου): Μπορέσαμε και ακολουθήσαμε τον Φίλιππο μέχρι ένα σημείο. Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά αλλά θα πρέπει να έχουμε μεγαλύτερο πάθος και ένταση, ειδικά στο κομμάτι της άμυνας όταν παίζουμε με δυνατές ομάδες. Οι δυο αντίπαλοι βάλανε πολλά γκολ και προσφέρανε θέαμα. Δεν είναι όμως αυτό το χάντμπολ που θέλουμε να παίξουμε. Όταν δέχεσαι 35 γκολ στην άμυνα είσαι καταδικασμένος να χάσεις.

Κώστας Τούτσης (προπονητής Φιλίππου): Ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα, με διάθεση και πάθος. Καταφέραμε και μείναμε συγκεντρωμένοι και σταδιακά, κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, πήραμε διαφορά στο σκορ που ανταποκρίνεται στην εικόνα των δυο ομάδων. Ήταν ένα αρκετά ποιοτικό ματς, με πολλά γκολ, το ευχαριστήθηκε ο κόσμος.

Παναγιώτης Χειβιδόπουλος (Πανελλήνιος): Ήταν ένα δύσκολο ματς για εμάς. Δεν σταθήκαμε όπως θα θέλαμε. Χρόνο με τον χρόνο κοιτάμε να γινόμαστε καλύτεροι. Για τους περισσότερους από εμάς είναι η πρώτη χρονιά στην Α1.

Σταυρός Παπαδόπουλος (Φίλιππος): Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι. Ο Πανελλήνιος είναι μια καλή ομάδα. Ξέραμε ότι θα έπρεπε να είμαστε σοβαροί. Δεν ξεκινήσαμε πολύ καλά. Χάσαμε πολλά σουτ στην αρχή και δώσαμε την δυνατότητα στον αντίπαλο να είναι κοντά στο σκορ. Με διορθωθήκαμε, βάλαμε πιο εύκολα γκολ, φέραμε το ματς εκεί που θέλαμε και κερδίσαμε εύκολα.

 

 

Απάντηση