Η ώρα της αλήθειας: Κόβονται τα «Καλημερούδια»;

Κοιτά να δεις τι έχει συμβεί με το πρωινό του Mega. Μέσα στο Σαββατοκύριακο ακούσαμε ότι τα «Καλημερούδια» κόβονται από το Mega Κύπρου και πως η πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή θα προβάλλεται μόνο στην Ελλάδα.

Ο λόγος; Τα χαμηλά νούμερα της εκπομπής τα οποία σε σύγκριση με αυτά που κάνει το πρωινό του Ant1 τάραξαν τους ιθύνοντες του Mega και πήραν αυτή την απόφαση, κάτι που δεν έχει ξαναγίνει ποτέ μέχρι τώρα, για καμία από τις πρωινές εκπομπές του σταθμού. Τελικά, όμως, αυτή η πληροφορία δεν φαίνεται να ισχύει, αφού η Ντορέττα Παπαδημητρίου τη διέψευσε μέσα από την εκπομπή «Καλημερούδια»!

Εκείνη τη στιγμή το πρωινό του Mega παρακολουθούσε η Αφροδίτη Γραμμέλη η οποία μόλις είδε την διάψευση της Ντορέττας Παπαδημητρίου έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook: «Μόλις η Ντορέττα Παπαδημητρίου διέψευσε την πληροφορία που ήθελε το Mega Κύπρου να κόβει τα Καλημερούδια. Άλλο ένα τραγικό λάθος. Οι διαψεύσεις εάν κι εφόσον πρέπει να γίνουν είναι δουλειά του γραφείου Τύπου του καναλιού και όχι των παρουσιαστών».

Η ώρα της αλήθειας: Κόβονται τα «Καλημερούδια»;

Σε περίπτωση που δεν το θυμάσαι, η Αφροδίτη Γραμέλλη είχε συνεργαστεί πέρσι με το Mega και την εκπομπή Joy. Μήπως λοιπόν, αυτή της η κίνηση, σημαίνει κάτι παραπάνω, γιατί λογικά γνωρίζει τα πράγματα από μέσα;

Απάντηση