Μια ωραία κολυμβητική γιορτή στο δημοτικό κολυμβητήριο Νάουσας

Την Κυριακή 8 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Νάουσας το 1οNSCSwimFestival, με την συμμετοχή των συλλόγων N.S.C., Δελφίνια Πτολεμαΐδας, StarsAcademyκαι Πήγασος Ημαθίας.
Η διοργάνωση ήταν απολύτως επιτυχημένη και έδωσε την δυνατότητα στους λιλιπούτιους αθλητές (4-8 ετών) να ζήσουν μια πρώτη εμπειρία αγώνων, με την βοήθεια των προπονητών τους. Οι περίπου 400 θεατές χειροκροτούσαν την προσπάθεια των μικρών κολυμβητών και τους έδιναν κουράγιο για να καταπολεμήσουν το άγχος. Τα χαμόγελα στα πρόσωπά τους ήταν η μεγαλύτερη απόδειξη της επιτυχημένης προσπάθειας. Είναι πραγματικά πολύ σημαντικό να υπάρχουν τέτοιες διοργανώσει που οδηγούν τα παιδιά από τόσο μικρή ηλικία σε αθλητικές δραστηριότητες. Ο αθλητισμός γίνεται τρόπος ζωής και τα παιδιά μαθαίνουν να βάζουν στόχους από μικρή ηλικία, μια διαδικασία που τους είναι πολύ χρήσιμη για το μέλλον τους.
Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους διοργανωτές για το μεράκι τους, στον Δήμο Νάουσας που διατηρεί και αναβαθμίζει έναν τόσο ωραίο αθλητικό χώρο, στους μικρούς αθλητές που αποδείχθηκαν πολύ «μεγάλοι» μέσα στην πισίνα και στην αρχηγό της αποστολής μας Ευτυχία Σιδηροπούλου για την υποδειγματική διαχείριση της αποστολής.
Ο Πήγασος Ημαθίας συμμετείχε με 19 αθλητές και αθλήτριες. Ζέζιου Κωνσταντίνα, Ζιώγα Ελένη, Ζιώγα Μαρία, Θυμιοπούλου Αυγή, Ισαακίδου Κατερίνα, Ισαακίδης Γιάννης, Καγκελίδης Νικηφόρος, Κοτρίδης Πέτρος, Κυργιαλάνης Κυριάκος, Λεμπιδάς Δημήτρης, Λεμπιδάς Λευτέρης, Μπαϊρακτάρη Φρόσω, Παπαδοπούλου Ελισάβετ, Παπαδοπούλου Κική, Παπαντωνίου Ίριδα, Παπαντωνίου Νικόλαος, Πασίδου Δέσποινα, Πασίδου Ευρώπη, Παυλίδης Δημήτρης.

Απάντηση