Η Alfa Romeo ξέρει να κλέβει την παράσταση!(Εικόνες)

Η νέα Giulia κλέβει την παράσταση, στην κορυφαία της έκδοση με το θρυλικό έμβλημα Quadrifoglio, που αντιπροσωπεύει το νέο πρότυπο της Alfa Romeo και την ύψιστη έκφραση της «meccanica delle emozioni».

Η πρώτη εμφάνιση της Giulia σε έκθεση της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής πραγματοποιείται σε συνέχεια της παγκόσμιας πρεμιέρας της στις 24 Ιουνίου, στην 105η επέτειο της μάρκας, η οποία πραγματοποιήθηκε υπό την ερμηνεία του Andrea Bocelli στο ανακαινισμένο Μουσείο της Alfa Romeo στο Arese (Μιλάνο). Με τον τρόπο αυτό, το «σπίτι» της A.R. άνοιξε εκ νέου τις πόρτες του στο κοινό, παρουσιάζοντας μερικές από τις πιο διάσημες και καινοτόμες δημιουργίες της μάρκας.

Τροφοδοτούμενη από ένα βενζινοκινητήρα V6 2.9 λίτρων turbo με 510 HP, εμπνευσμένο από την τεχνολογία και την τεχνική εξέλιξη της Ferrari, η Giulia Quadrifoglio εγγυάται συναρπαστικές επιδόσεις: μέγιστη ταχύτητα 307 km/h, επιτάχυνση 0-100 km/h σε μόλις 3,9 δευτερόλεπτα και μέγιστη ροπή 600 Nm. Εξαιρετική απόδοση, με έναν από τους πιο οικολογικούς κινητήρες στην κατηγορία του, συνδυασμένη πάντα με το μεγαλύτερο σεβασμό προς το περιβάλλον: η Giulia είναι αποδεδειγμένα η καλύτερη στην κατηγορία της, ως προς τις εκπομπές ρύπων, με 198 g CO2 / km.

alfa2.jpg

Στο προσκήνιο υπάρχει, επίσης, η Alfa Romeo 4C, σε Coupé και Spider εκδόσεις, το μοντέλο με το DNA της φίρμας που αποτελεί ένα σύγχρονο σύμβολο της μάρκας, συνδυάζοντας βέλτιστη απόδοση και εξαιρετική μηχανική.

Στο πλευρό τους, η Giulietta φέρει το θρυλικό Quadrifoglio, ένα πράσινο τετράφυλλο έμβλημα, που από το 1923 έχει σηματοδοτήσει τα μοντέλα της Alfa Romeo με τις υψηλότερες επιδόσεις.

alfa1.jpg

Επιπλέον, μια ξεχωριστή 4C Coupè κοσμεί το περίπτερο, αποτέλεσμα της συνεργασίας ανάμεσα στην Alfa Romeo και την Garage Italia Customs. Η εταιρεία, δημιούργημα του Lapo Elkann, ειδικεύεται σε οχήματα βάσει των εξειδικευμένων αναγκών και της μοναδικής προσωπικότητας του κάθε πελάτη. Το εξωτερικό φινίρισμα της 4C στην έκθεση διαθέτει ένα ματ περλέ χρώμα με εφέ διαβάθμισης χρωματικού τόνου, που ξεκινάει από την οροφή σε μαύρο με ανθρακονήματα και καταλήγει σε κόκκινο «Accursio» στο κάτω μέρος. Το κάλυμμα του κινητήρα έχει την ίδια απόχρωση εφέ διαβάθμισης χρωματικού τόνου, ολοκληρώνοντας έτσι το εφέ διαβάθμισης, χάρη στο πίσω παράθυρο που αποκαλύπτει τα χρώματα και τη μηχανική.

alfa3.jpg

 

Η εκτεταμένη χρήση του Alcantara δίνει στο αυτοκίνητο μια πρόσθετη αποκλειστική αίσθηση. Χρώματα σε μαύρο και κόκκινο ντύνουν τα καθίσματα, τα πάνελ των θυρών, τη σχάρα οροφής και το ταμπλό, με ιδιαίτερη απόχρωση στους πυλώνες του παρμπρίζ. Η 4C Coupè από την Garage Italia Customs, ως εκ τούτου, εκπροσωπεί τη σύγχρονη εξέλιξη της ιταλικής δεξιοτεχνίας στον κόσμο: η απίστευτη εμπειρία πίσω από το τιμόνι μιας Alfa Romeo 4C είναι μοναδική και ασύγκριτη.

 

Απάντηση