Συνελήφθη 59χρονος ολυμπιονίκης της πάλης για το ξύλο στους χρυσαυγίτες

Έχουν περάσει πέντε μέρες και δεν έχουν βρεθεί οι δράστες που ξυλοκόπησαν τον Γιώργο Κουμουτσάκο. Αντιθέτως χθες, συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη ένας επιχειρηματίας, ο οποίος χτύπησε χρυσαυγίτη βουλευτή στο παμποντιακό συλλαλητήριο.

Η συμμετοχή του 59χρονου επιχειρηματία και ολυμπιονίκη της πάλης ταυτοποιήθηκε από οπτικοακουστικό υλικό. Συνελήφθη και αφού σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για τον ξυλοδαρμό του βουλευτή της Χρυσής Αυγής  Χρήστου Χατζησάββα, με προφορική εντολή του εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος.

«Δεν ήξερα ότι είναι βουλευτής. Δεν έχω τίποτα με κανέναν. Ο ένας κλώτσαγε από τη μία, ο ένας χτυπούσε από την άλλη. Φοβήθηκα μήπως αυτή η ένταση επεκταθεί μέσα στο πλήθος και για αυτό στάθηκα μπροστά του και του είπα να φύγει, χωρίς να γνωρίζω ποιος είναι», είπε ο επιχειρηματίας.

«Σήκω φύγε ρε αγόρι μου» του είπα. «”Ποιος είσαι εσύ που θα μου πεις τι να κάνω;” μου απάντησε και με έσπρωξε. Έτσι απλά άναψαν τα αίματα, και τότε του έριξα το χαστούκι».

Μάλιστα μέσω του STAR ο πρόεδρος παμποντιακής ομοσπονδίας Ελλάδος, Χρήστος Τοπαλίδης κάνει έκκληση στον πρωθυπουργό «να μην προβεί σε κατάθεση στεφάνου στο μαυσωλείο του Κεμάλ Ατατούρκ».

Μέχρι και αυτή την ώρα πάντως ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής δεν έχει καταθέσει μήνυση για τον ξυλοδαρμό.

Απάντηση