ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΣΤΟΝ AVENA 97,7(VIDEO)

Για το πρόσφατο ταξίδι του στο Βερολίνο και τα αποτελέσματα αυτού ενημέρωσε τους ακροατές του AVENA 97,7 ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης σήμερα το πρωί(10-11-15) κατά την διάρκεια της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής με τηλεφωνική παρέμβαση.

Ο Δήμαρχος  βρέθηκε εκεί για το 5ο συνέδριο Ελληνογερμανικής  συνεργασίας της τοπικής Αυτοδιοίκησης  με τίτλο //Η ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΚΡΕΜΙΖΕΙ ΤΑ ΤΕΙΧΗ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ// και παρακολούθησε της θεματικές ενότητες που αφορούσαν//την αγροτική ανάπτυξη,διαχείριση απορριμάτων και η προοδευτική ενεργειακή πολιτική//.

Στα πλαίσια αυτών που συζητήθηκαν και βάση της συμφωνίας που υπάρχει //μέχρι το 2020 να μειωθεί η κατανάλωση ενέργειας από τους συμβατικούς τρόπους κατά  20*/0//ο Δήμαρχος είπε ότι ο Δήμος προετοιμάζεται και ήδη έχει προμηθευτή 2 ηλεκτροκίνητα οχήματα.

Για την διαχείριση απορριμάτων είπε ότι πρέπει να αξιοποιηθούν λέγοντας χαρακτηριστικά//τα σκουπίδια είναι χρυσός//.

Τέλος ο  Δήμαρχος επανέλαβε την δέσμευσή του για λειτουργία του πολιτιστικού κέντρου σε σύντομο χρόνο. Ήδη η εγκατάσταση της βιβλιοθήκης γίνεται  και για την τοποθέτηση καθισμάτων υπάρχουν 3 προσφορές είπε.

Να ενημερώσουμε εμείς ότι από την Ημαθία παρών και ο Δήμαρχος της Νάουσας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Απάντηση