Mε ‘οικοδεσπότη’ τη Venus – Θεοχάρης και Θεοχαρόπουλος σε δείπνο όχι μυστικό, αλλά ακρως

Και εγένετο δείπνος, όχι απαραιτήτως μυστικός, αλλά σίγουρα, με άκρως ενδιαφέρουσες συμμετοχές, υπάρξεις, συνυπάρξεις και συνομιλίες.

Ο λόγος για τον δείπνο που παρέθεσε η διεύθυνση της VENUS (βλέπε: πολυμήχανος Αντώνης Μαρκοβίτης και συνεργάτες) προς τιμή του κ. Θεοχάρη.

Το τραπέζι έγινε στην μικρή αίθουσα της Εληάς (είχε λίγο από “πριβέ”), είς ανταπόδοση της τιμής που έγινε από τον κ. Θεοχάρη να επισκεφτεί τις εγκαταστάσεις της Venus.

Στο τραπέζι παρακάθησε και ο κ. Θεοχαρόπουλος, πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της “Συμπαράταξης”.

Έτσι Θεοχάρης και Θεοχαρόπουλος είχαν την ευκαιρία να συνευρεθούν και να συνομιλήσουν. Κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι αμφότεροι, έχοντες μάλιστα άριστες σχέσεις, γεγονός το οποίο πασιφανώς ανεδείχθη από το μεταξύ τους κλίμα.

Αργότερα κατέφθασε και ο Δήμαρχος Βέροιας, άρτι αφιχθείς από συνάντηση αυτοδιοικητικών και έγινε μιά καλή κουβέντα για τα πολιτικά πράγματα και η συζήτηση διευρύνθηκε και πήρε νέα δυναμική.

Μεταξύ των συμμετασχόντων, από την αρχή εννοείται και ο Χρήστος Γιαννακάκης, “για να τονίσει το φιλοευρωπαϊκό μέτωπο”, σύμφωνα με τα σχετικά πειράγματα τα οποία πάντως δεν τον απέτρεψαν από τις αναμνηστικές φωτογραφίες, παρα την επισειώμενη απειλή ότι εις το μέλλον δύναται να αποτελέσουν”μελανό σημείο στον φάκελό του”!!!

ΠΗΓΗ VERIANET.GR

 

GXmQ5PbT1ktlqpBS0xRdJEF6VnKwM2z4-MZ27pNbP45XAKtYgClDH3wiEB0dmTy8j (1) hTJ6UjPgZ45LkxutEIbNaRS1Blzn0Kfe-6NFrTmXVKip3DuU9ZhY7Ikyl4Q1zCHGJ

 

Απάντηση