Αυτή είναι η Σταρ Ελλάς 2015 -Τα φτωχικά φετινά καλλιστεία και οι νικήτριες [εικόνες]

Μπορεί να μην έχουν τη λάμψη του παρελθόντος και να μην τα δείχνει η τηλεόραση, ωστόσο, καλλιστεία για τη Σταρ και τη Μις Ελλάς εξακολουθούν και γίνονται.

Πριν λίγες ημέρες πραγματοποιήθηκε ο διαγωνισμός για τη Σταρ Ελλάς 2015 με νικήτρια να στέφεται την Μικαέλα Φωτιάδη. Η ίδια πλέον ονειρεύεται τον διαγωνισμό «MISS UNIVERSE 2015» και ελπίζει να ανακηρυχθεί η ομορφότερη γυναίκα της Υφηλίου.

Η Μικαέλα Φωτιάδη έγραψε στο Facebook: «Πάντα το όνειρό μου ήταν να γίνω βασίλισσα των καλλιστείων. Ξεκίνησα ως Miss Young Κρήτη το 2011. Μετά κέρδισα πολλούς διαγωνισμούς αλλά ακόμα δεν ένιωθα πλήρης. Το μεγάλο μου όνειρο ήταν να στεφθώ Μις Υφήλιος. Σήμερα έκανα το όνειρό μου πραγματικότητα κερδίζοντας τον τίτλο «Σταρ Ελλάς». Θα εκπροσωπήσω την όμορφη Ελλάδα στο Λας Βέγκας, στον μεγαλύτερο διαγωνισμό ομορφιάς του κόσμου. Και δεν μπορώ να περιγράψω το πόσο ευτυχισμένη είμαι. Ευχαριστώ όλους όσοι πίστεψαν σε εμένα. Μη σταματάς ποτέ να ονειρεύεσαι…».

Σημειώνεται ότι ο θεσμός των καλλιστείων επρόκειτο να αναβιώσει στην ελληνική τηλεόραση από τον τηλεοπτικό σταθμό Ε, που είχε συμφωνήσει να αναλάβει τη διοργάνωση και την μετάδοσή τους το καλοκαίρι. Ωστόσο, η διοργώνωσή της ανεβλήθη και τα καλλιστεία τελικά έγιναν μακριά από τις τηλεοπτικές κάμερες και χωρίς τη λάμψη που συνήθως είχαν. Φιλοξενήθηκαν, μάλιστα στα ατελιέ του Θοδωρή Τρανούλη που είχε αναλάβει το ενδυματολογικό κομμάτι της διοργάνωσης.

Οι διοργανωτές του διαγωνισμού αποφάσισαν να προχωρήσουν στην επιλογή της Star Hellas σε μια κλειστή διαδικασία με μόνη παρούσα την κριτική επιτροπή.

Eικόνες από τα φετινά καλλιστεία:
fotiadis2

fotiadis4

fotiadis11

fotiadis12

kal2files

kal5files

kalfiles

Απάντηση