7 Basics Κομμάτια της Ντουλάπας σας

Ίσως δεν θα βρείτε μια γυναίκα που δεν θα θελε να ντύνεται όμορφα και καλαίσθητα. Μιλάμε για γυναίκες που οι άνδρες τις χαζεύουν και οι γυναίκες τις θαυμάζουν. Ποια είναι εκείνα τα κομμάτια που πρέπει να διαθέτει μια στα σύγχρονη γυναίκα για να εισπράττει καθημερινά φιλοφρονήσεις;

#1 Το μαύρο ζιβάγκο
basics05115
Μαύρο ζιβάγκο κασμίρι της καλής ποιότητας, όπως αυτό το χρώμα είναι κατάλληλο για κάθε εποχή του χρόνου και είναι κατάλληλη για άλλα χρώματα, και τα στοιχεία του ιματισμού.

#2 Το μικρό μαύρο φόρεμα
basics05112
Κατάλληλο για όλες τις περιστάσεις, μια επιλογή που δείχνει πάντα επίκαιρη, και που φυσικά κολακεύει όλες τις γυναίκες.

#3 Τα matchy matcy σύνολα
basics05113
Outfit αποτελούμενα από δύο κομμάτια δημιουργώντας μαι ενιαία εικόνα. Κατάλληλα για επαγγελματικές συναντήσεις, σημαντικά ραντεβού, αλλά και κοκτέιλ εμφανίσεις. Τα σύγχρονα ντε πιες κομμάτια δεν θυμίζουν σε τίποτα εκείνα του παρελθόντος, καθώς κεντρίζουν το ενδιαφέρον μας με τη φρέσκια αισθητική τους.

#4 Η μικρή μαύρη τσάντα
basics05116
Η mini τσάντες είναι trend, οι μικρή μαύρη τσάντα όμως, είναι must. Απαραιτήτως χρειάζεται να υπάρχει στη ντουλάπα σας – θα σας βγάλει πολλές φορές από τη δύσκολη θέση της επιλογής.

#5 Το μαύρο παλτό
basics05111
Δεν επηρεάζεται από τάσεις, μιας και αποτελεί ένα από τα basic κομμάτια κάθε ντουλάπας. Επιλέξετε εκείνο που ταιριάζει στο στυλ σας και να είστε βέβαιες πως δεν θα μετανιώσετε ποτέ για αυτή σας την αγορά. Από τα απολύτως απαραίτητα της γυναικείας γκαρνταρόμπας – συνδυάζεται με τζιν παντελόνια, με πιο αυστηρά ή θηλυκά κομμάτια, φούστες, φορέματα, κολάν. Το παλτό που φοριέται από το πρωί έως το βράδυ.

#6 Το λευκό top
basic05117
Ακόμα ένα basic κομμάτι της ντουλάπας σας, το φοράτε με τα πάντα – φούστα ή παντελόνι. Αξίζει να επενδύσετε σε ένα που να διαθέτει ύφος κλασικό συνδυασμένο με μια δόση θηλυκότητας.

#7 Η pencil φούστα
basics0511
Κρύβει καλά τα όποια ελαττώματα μιας σιλουέτας τονίζοντας τους γλουτούς και τη μέση. Το αποτέλεσμα; Μια εικόνα ελκυστική και θηλυκή.basics05114_

Απάντηση