Σεϋχέλλες, τι κάνει αυτό το νησί το όνειρο κάθε ανθρώπου [εικόνες]

Λένε ότι το αρχιπέλαγος των Σεϋχελλών είναι από έναν άλλο κόσμο. Πρόκειται χωρίς αμφιβολία ένας από τους μεγαλύτερους θησαυρούς της Γης και για τον ιδεώδη προορισμό που όλοι ονειρεύονται.

Βρίσκεται στη μέση του Ινδικού Ωκεανού και αποτελεί έναν φυσικό παράδεισο για τους ταξιδιώτες που επιζητούν την περιπέτεια αλλά και την απόλυτη ηρεμία. Το νησιωτικό σύμπλεγμα των Σεϋχελλών περιλαμβάνει 11 νησάκια, εξωτικής ομορφιάς, καθαρότητας, ησυχίας και απλότητας.

Διαθέτει μερικά από τα πιο χλιδάτα ξενοδοχεία στον κόσμο, δράσεις για υποβρύχιες καταδύσεις, μερικά από τα καλύτερα spa και θεσπέσια τοπία για ανάβαση. Χλιδάτες βίλες στην άκρη εξωτικών παραλιών, με φοίνικες και απέραντη λευκή άμμο συνθέτουν το ονειρεμένο τοπίο των Σεϋχελλών.

Στις Σεϋχέλλες βρίσκεται μια από τις πιο ωραίες παραλία του πλανήτη, η Anse Lazio, με λευκή άμμο που εκτείνεται σε χιλιόμετρα. Γιγάντια δέντρα, το bodamier και takamaka προστατεύουν από τη ζέστη ενώ το τιρκουάζ των νερών δεν συναντάται σε άλλο σημείο.

Η περιοχή ήταν άλλοτε καλυμμένη με καλλιέργειες αρωματικής βανίλιας. Μετά το 1950 οι ντόπιοι εγκατέλειψαν την καλλιέργεια, άνοιξαν εστιατόρια και ξενοδοχεία για να αντιμετωπίσουν τις χιλιάδες τουριστών που κατέκλυσαν τα νησιά.
ΔΕΙΤΕ ΜΑΓΕΥΤΙΚΑ ΤΟΠΙΑ ΚΑΙ ΑΦΉΣΤΕ ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ
seych2

seych4

seych5

seychaa4

seych-anse_0

seychbb7

seych-spa

Απάντηση