Tips για τέλειο Μακιγιάζ

Το τέλειο μακιγιάζ μπορεί να καλύψει ατέλειες κούρασης, σπυράκια, να μας δείξει ανανεωμένες, υγιείς, λαμπερές. Για να οδηγηθείτε στο τέλειο μακιγιάζ χρειάζεται προηγουμένως να έχετε φροντίσει για τα εξής:

1. Περιποιηθείτε το δέρμα σας, διότι ένας τέλειος καμβάς μπορεί να οδηγήσει σίγουρα σε έναν όμορφο πίνακα ζωγραφικής.
makeup0611
– Χρησιμοποιήστε μάσκες προσώπου ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας σας.

– Εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ξηρά έλαια που ενυδατώνουν το δέρμα και λειτουργούν στοχευμένα στις ιδιαιτερότητες κάθε επιδερμίδας. Αν επιλέξετε αυτή την οδό να ξέρετε πως πρώτα μπαίνει το έλαιο και μετά η ενυδατική ή τα αναμιγνύετε.

2. Επενδύστε σε καλής ποιότητας πινέλα. Είναι απαραίτητα και διευκολύνουν την σωστή εφαρμογή ενός μακιγιάζ. Αν μάλιστα τα φροντίζετε σωστά μπορείτε να τα κρατήσετε στο νεσεσέρ σας για χρόνια.
makeup06111
3. Επιλέξετε το foundation στο φως της ημέρας. Κάντε το γιατί πραγματικά αξίζει τον κόπο. Πρώτα, απλώστε μια μικρή ποσότητα στο μάγουλο, στο πηγούνι και στο λαιμό.

4. Απλώστε το ρουζ με στρατηγική. Η συμβολή του είναι τεράστια για ένα τέλειο μακιγιάζ. Για νεανική εμφάνιση απλώστε το ψηλά στα ζυγωματικά, για ένα αποτέλεσμα φρέσκο και ντελικάτο απλώστε το στα μήλα των ζυγωματικών σας. Ο ευκολότερος τρόπος εφαρμογής του ρουζ είναι να χαμογελάσετε και να τοποθετήσετε στο υψηλότερο σημείο των μήλων. Αν όμως θέλετε έντονα τονισμένα ζυγωματικά ρουφήξτε τα μάγουλα σας και τοποθετήστε ένα πιο σκούρο ρουζ στις εσοχές που σχηματίστηκαν με ένα κωνικό πινέλο.

5. Η βαζελίνη είναι ένα προϊόν που χρησιμεύει σε πολλά πράγματα σε ότι αφορά το μακιγιάζ. Μαλακώνει το δέρμα, τα χείλη και χαρίζει glossy εφέ αν θέλετε.

6. Για απόλυτα ματ χείλη τοποθετήστε το κραγιόν με ένα πινέλο που είναι πλατύ και τετραγωνισμένο το τελείωμα του.
makeup06112_

Απάντηση