Παμποντιακή Ομοσπονδία: Καταδικάζουμε την επίθεση στον Κουμουτσάκο -Αθώος αυτός που συνέλαβαν

Για ξεκάθαρη προβοκάτσια κάνει λόγο η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος, για την επίθεση στον Γιώργο Κουμουτσάκο, καταδικάζοντας το γεγονός, ενώ παράλληλα δηλώνει ότι το άτομο που συνελήφθη είναι αθώος.

«Η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος καταδικάζει κάθε μορφή βίας από όποιον χώρο και αν προέρχεται. Δεν μας επιτρέπεται, ενώ διεκδικούμε την αναγνώριση της Γενοκτονίας, ενός εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας, να επιτρέπουμε τέτοιες πράξεις βίας, σαν αυτές που έλαβαν χώρα εχθές στην πλατεία Συντάγματος. Στηριζόμαστε στο δίκαιο και τον ανθρωπισμό. Η βία δεν χωρά στις διεκδικήσεις μας», τονίζει η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας, σημειώνοντας ότι αποκλείεται άνθρωπος από τον οργανωμένο Ποντιακό χώρο να προβεί στις καταδικαστέες πράξεις βίας προς το πρόσωπο του κ. Κουμουτσάκου, τις οποίες αποδοκιμάζει και καταδικάζει πλήρως.

Ακόμη, η Παμποντιακή Ομοσπονδία κάνει λόγο για ξεκάθαρη προβοκάτσια ενάντια στα δίκαια αιτήματά της και ως ενδεικτικό αυτού του γεγονός αναφέρει ότι παρότι «απεικονίζονται ξεκάθαρα τα πρόσωπα των αχρείων εγκληματιών που προέβησαν στην απαράδεκτη και προβοκατόρικη επίθεση σε βουλευτή του Ελληνικού Κοινοβουλίου, ο μόνος άνθρωπος που αυτή τη στιγμή κρατείται στην Γ.Α.Δ.Α. και οδηγείται στα δικαστήρια είναι εκείνος, που προσπάθησε να προστατέψει το θύμα και να το φυγαδεύσει από τη βάρβαρη επίθεση».

Για τον συλληφθέντα, η Ομοσπονδία τονίζει ότι είναι άσχετος με τα εγκληματικά στοιχεία που οργάνωσαν το προβοκατόρικο χτύπημα, ενώ δηλώνει πως βρίσκεται στο πλευρό του.

«Βεβαιώνουμε την αθωότητα του και θα αγωνιστούμε για την αποκατάσταση της τιμής και της υπόληψης του, η οποία δολίως επιχειρείται να σπιλωθεί τις τελευταίες ώρες. Ευελπιστούμε, πως και ο ίδιος ο κ. Κουμουτσάκος θα αποτρέψει ο σωτήρας του να αποτελέσει εξιλαστήριο θύμα των γεγονότων των τελευταίων ημερών», καταλήγει η ανακοίνωση.

Απάντηση