ΗΠΑ: Νεκρό 4χρονο κοριτσάκι από τα πυρά οδηγού που διαπληκτίστηκε με τον πατέρα του

Ένας 32χρονος άνδρας από το Νέο Μεξικό που συνελήφθη έπειτα από μια ανώνυμη πληροφορία που δόθηκε στην αστυνομία παραδέχθηκε σήμερα ότι πυροβόλησε στο κεφάλι και σκότωσε ένα 4χρονο κοριτσάκι.
Ένας 32χρονος άνδρας από το Νέο Μεξικό που συνελήφθη έπειτα από μια ανώνυμη πληροφορία που δόθηκε στην αστυνομία παραδέχθηκε σήμερα ότι πυροβόλησε στο κεφάλι και σκότωσε ένα 4χρονο κοριτσάκι κατά τη διάρκεια ενός διαπληκτισμού που είχε με τον πατέρα της ενώ κινούνταν με τα οχήματά τους σε έναν αυτοκινητόδρομο στο Αλμπουκέρκι, ανακοίνωσε η αστυνομία.
Το κοριτσάκι, η Λίλι Γκαρσία, επέβαινε στο αυτοκίνητο της οικογένειάς της, ένα κόκκινο τετράπορτο φορτηγό Dodge, όταν την Τρίτη το απόγευμα δέχθηκε τα πυρά του οδηγού ενός άλλου αυτοκινήτου που τους προσπέρασε στο διαπολιτειακό αυτοκινητόδρομο 40, τους έκλεισε το δρόμο και διαπληκτίστηκε με τον πατέρα του παιδιού, επισήμαναν οι αρχές.
Ο ύποπτος, Τόνι Τόρεζ, αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας, της βιαιοπραγίας με φονικό όπλο και της επίθεσης με πρόθεση διάπραξης ενός κακουργήματος σε σχέση με τον θάνατο της μικρής, γνωστοποίησε η αστυνομία της περιοχής αργά χθες το βράδυ.
Ο Τόρεζ κατηγορείται επιπλέον για κακοποίηση παιδιού, για κακοποίηση ανηλίκου που οδήγησε στο θάνατό του, για το ότι άνοιξε πυρ εναντίον ενός άλλου οχήματος από το όχημά του και για αλλοίωση των αποδεικτικών στοιχείων.

Απάντηση