Επεκτείνεται και στην Ειρηνούπολη το δίκτυο κοινωνικών δομών του δήμου Νάουσας

Ενθουσιασμένοι από την πρωτοβουλία της Διοίκησης και την επέκταση της δράσης στα χωριά του πρώην Δήμου Ειρηνούπολης δήλωσαν εκπρόσωποι των φορέων που συμμετείχαν στην παρουσίαση του Δικτύου Κοινωνικών Δομών του Δήμου Νάουσας, το απόγευμα της Τρίτης στον χώρο του πρώην δημαρχείου. Οι υπεύθυνες του Δικτύου Στέλλα Αραμπατζή (Δημοτική Σύμβουλος) και Μαρία Χατζηκυριάκου (Υπεύθυνη Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Νάουσας), ενημέρωσαν τους παριστάμενους
φορείς για το εύρος, τη χρησιμότητα και την αξία των κοινωνικών δράσεων που ήδη υλοποιούνται με μεγάλη επιτυχία στη Νάουσα (Κοινωνικό φροντιστήριο, Κέντρο συμβουλευτικής, Επισιτιστικό Πρόγραμμα). Τέλος ζήτησαν τη συνδρομή των φορέων και της τοπικής κοινωνίας στην επέκταση των δράσεων και στα χωριά του πρώην Δήμου Ειρηνούπολης, αλλά και προτάσεις δράσεων ανά περιοχή αναλόγως με τις ανάγκες των κατοίκων.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων: ο Αντιδήμαρχος Στέλιος Δάγγας, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Δέσποινα Λαζαρίδου και Θανάσης Παντζαρτζίδης, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Αγγελοχωρίου Ευθύμης Σπαθόπουλος και η Πρόεδρος της Τ.Κ. Ζερβοχωρίου Χριστίνα Τζαλίλη.
ΠΗΓΗ ΕΠΕΑ ΠΤΕΡΟΕΝΤΑ

Comment here