ΓΥΝΑΙΚΑ

10 κόλπα για να δείχνεις αδύνατη

10 κόλπα για να δείχνεις αδύνατη
Ένα ντύσιμο μπορεί να σε κολακέψει ή σε αντίθετη περίπτωση να τονίσει τις ατέλειες σου.
Παρακάτω θα δούμε κάποια τρικ που θα σε κάνουν να δείχνεις πιο αδύνατη.
Ας ξεκινήσουμε από μέσα προς τα έξω:
1. Αγόρασε σωστά εσώρουχα
Αγόρασε ένα λαστέξ και στη στιγμή θα δείχνεις αρκετά πιο αδύνατη, χωρίς να προεξέχουν τα παχάκια σου. Αν πάλι δεν θέλεις λαστέξ, φρόντισε να αγοράσεις το σωστό νούμερο στα εσώρουχα. Ειδικά το σουτιέν πρέπει να έχει τέλεια εφαρμογή, να αγκαλιάζει το στήθος σου, χωρίς να το σφίγγει.
2. Φόρεσε ένα φόρεμα με κάθετο print
Το κάθετο print θα κάνει το σώμα σου να δείχνει πιο λεπτό απ’ ότι είναι στην πραγματικότητα.
Προτίμησε το φόντο του φορέματος να είναι σκούρο, μαύρο, καφέ, μπορντό, γκρι, για να δείξουν περισσότερο τα print . Το κρουαζέ θα τονίσει όμορφα και το στήθος σου. Το φόρεμα σε γραμμή Α είναι μια εξαιρετική επιλογή, και αναδεικνύει κάθε τύπο σώματος.

3. Διάλεξε ένα μονόχρωμο look
Ιδανική επιλογή το total black, όπου σε χρόνο dt θα δείχνεις αδύνατη. Φυσικά θα συνδυάσεις το ντύσιμο σου με έντονα αξεσουάρ σκουλαρίκια, βραχιόλια ή μακριά κολιέ. Αν θέλεις να προσθέσεις χρώμα, φόρεσε ζώνη ή παπούτσια με χρώμα. Αν δεν σου αρέσει το μαύρο, έχεις κι άλλες επιλογές: Μπορείς να φορέσεις καφέ, γκρι, μοβ, μπλε, κτλ.
4. Έντονα μακριά κολιέ και φαρδιά ζώνη
Η ζώνη θα τονίσει την σιλουέτα σου. Ιδιαίτερα οι φαρδιές ζώνες, θα σε κάνουν να δείχνεις πιο αδύνατη. Όσο πιο φαρδιά είναι η ζώνη, τόσο πιο λεπτή θα δείχνεις. Οι φαρδιές και σκούρες ζώνες δείχνουν λεπτή την μέση σου. Αλλά και τα μακριά και εντυπωσιακά κολιέ δίνουν την εντύπωση πως είσαι πιο αδύνατη.
5. Προτίμησε μπλούζες με V λαιμόκοψη
Η V λαιμόκοψη δίνει την αίσθηση ότι είσαι πιο ψηλή και πιο αδύνατη. Η στρογγυλή λαιμόκοψη και το χαμόγελο δείχνουν πιο φαρδείς τους ώμους και το μπούστο σου. Επίσης, αν έχεις χοντρά μπράτσα, προτίμησε τα μανίκι 3/4 θα δείχνουν τα χέρια σου πιο αδύνατα και πιο μακριά.

6. Μακριά ζακέτα ή σακάκι σε ίσια γραμμή
Μια μακριά ζακέτα μέχρι τους γοφούς θα σε κάνει να δείχνεις λεπτότερη και πιο ψηλή. Μπορείς να φορέσεις και ένα σακάκι σε ίσια γραμμή μέχρι τους γοφούς, θα σε κολακέψει εξίσου.
7. Φούστες pencil
Θα σε κολακέψουν, θα σε κάνουν να δείχνεις πιο αδύνατη, και επιπλέον προσδίδουν θηλυκότητα. Αν ανοίγουν και λίγο στο τελείωμα είναι μια τέλεια επιλογή που σε συνδυασμό με το κατάλληλο top θα σε δείχνει ψηλότερη και πιο αδύνατη.
8. Παντελόνια σε ίσια γραμμή
Προτίμησε τα σκούρα χρώματα, και απέφυγε να έχει πάνω αξεσουάρ (πέτρες, κουμπιά κτλ). Μην προτιμάς τα πολύ χαμηλοκάβαλα, αυτά που στέκονται ακριβώς στην μέση της περιφέρειας είναι ιδανικά για την περίπτωση σου. Αν θέλεις να φορέσεις τζιν, φρόντισε να έχει μεγάλες τσέπες πίσω και να είναι κοντά μεταξύ τους, για να δείχνει πιο στενή η περιφέρεια σου.

9. Διάλεξε ψηλοτάκουνα και πλατφόρμες
Θα δείξουν τα πόδια σου πιο ψηλά, και το υπόλοιπο σώμα σου θα δείχνει πιο λεπτό. Απέφυγε τα ίσια παπούτσια και τα χαμηλά πέδιλα. Φόρεσε όποιο χρώμα προτιμάς, να ξέρεις όμως πως το nude δείχνει ακόμα πιο μακριά τα πόδια σου. Ταιριάζει και με όλα.
10. Πιάσε τα μαλλιά σου ψηλά
Τα μακρυά μαλλιά σε δείχνουν πιο κοντή. Αν δεν μπορείς να τα κόψεις, τότε πιάσε τα σε ψηλή αλογοουρά ή ψηλό κότσο. Θα δείχνεις ψηλότερη και πιο αδύνατη.

maggie

Απάντηση