Κοτόπουλο φιλέτο με σάλτσα μουστάρδας!!!!

Υλικά

1 κιλό κοτόπουλο φιλέτο κομμένο σε κύβους
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
½ κούπα καλό λευκό κρασί
400 ml ζωμό λαχανικών
2 κσ μουστάρδα με μέλι
1 κσ μουστάρδα με κόκκους
600 ml κρέμα γάλακτος
Αλάτι, πιπέρι, σαφράν
Ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε λίγο ελαιόλαδο και σωτάρουμε το κοτοπουλό μας. Ριχνουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο και ανακατεύουμε για 4 λεπτά περίπου. Σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε να βράσει για περίπου 5 λεπτά να εξατμιστεί το αλκοόλ. Προσθέτουμε το ζωμό και τα μπαχαρικά και αφήνουμε να σιγοβράσει για περίπου 15 λεπτά ή μεχρι το κοτόπουλο να είναι έτοιμο. Μόλις είναι έτοιμο βγάζουμε σε ένα πιάτο το κοτόπουλο και στο ζουμί προσθέτουμε τη μουστάρδα να διαλυθεί καλά. Ρίχνουμε τη κρέμα γάλακτος προσθέτουμε και το κοτόπουλο και αφήνουμε να σιγοψηθεί χωρίς να βράσει για περίπου 10 λεπτά μέχρι να πετύχουμε όσο πηχτή τη θέλουμε. Σερβίρουμε με ρυζάκι!!

Καλή επιτυχία!!!

 

ΠΗΓΗ: ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ

Απάντηση