LIFESTYLEΚΟΙΝΩΝΙΚΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Εδώ και τώρα: Μαρτάκης Κώστας “Περάσαμε 400 χρόνια σκλαβιάς τι να μας κάνει 1 χρόνος με κορωνοϊό!”(βίντεο)

Την Τρίτη 2 Μαρτίου καλεσμένος στην εκπομπή Εδώ και τώρα με τη Δέσποινα Καρέκλα και στο ράδιο web tv Avena 97,7 ο δημοφιλής τραγουδιστής Κώστας Μαρτάκης.

Θεωρεί τον εαυτό του ευλογημένο που μετρά πολλές επιτυχίες.  Το καινούργιο του τραγούδι “Δε μπορεί” το θεωρεί ένα από τα παιδιά του και είναι ευχαριστημένος από αυτή τη δουλειά.

Την περίοδο της καραντίνας προσπάθησε να μείνει δημιουργικός, του έλειψε η ενέργεια που δίνει και παίρνει από τον κόσμο. Ωστόσο,  δηλώνει αισιόδοξος και είναι πεπεισμένος ότι  θα τα καταφέρουμε, επισημαίνοντας, ότι  έχουμε ζήσει χειρότερες καταστάσεις από αυτήν την πανδημία καθώς  περάσαμε 400 χρόνια σκλαβιάς και ο λαός μας είναι δυνατός και το ξεπεράσαμε. Πρόσθεσε λοιπόν χαριτολογώντας, τι να μας κάνει ένας χρόνος  με κορωνοϊό;!

Ο κόσμος πιστεύει ότι αγάπησε τον Κώστα και όχι τον Μαρτάκη γιατί σύμφωνα με όσα του έχουν πει, τον ξεχωρίζουν για το ήθος του και το ότι είναι τίμιος και δίκαιος. 

Το τραγούδι θεωρεί ότι είναι ένας πρωταθλητισμός και απαιτεί πολλή δουλειά. Ο πήχης είναι πολύ ψηλά και το έχει αποδείξει. Όνειρό του είναι να μπορεί να διαλέγει διαχρονικά τραγούδια να έχει την υγεία του και τα καλύτερα θα έρθουν σιγά σιγά. Επίσης, θεωρεί ότι η εμφάνιση μπορεί να βοηθήσει κάποιον αλλά το θέμα είναι να έχει κάποιος ταλέντο για να μπορεί να αντέξει στον χρόνο.

Όσον αφορά τις καταγγελίες περί σεξουαλικών, λεκτικών παρενοχλήσεων ή άλλον μορφών βίας που το τελευταίο διάστημα μονοπωλούν το ενδιαφέρον, είναι υπέρ τον ανθρώπων που μίλησαν και πρέπει να επικεντρωθούμε στο πρόβλημα και στο γεγονός ότι υπάρχουν τέτοιες ακραίες συμπεριφορές το 2021 και όχι στα ονόματα. Τους συγχαίρει και πιστεύει ότι είναι ένας τρόπος για να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Ωστόσο, δεν πρέπει να τα βάζουμε με τις τέχνες, γιατί χωρίς την μουσική ή το θέατρο δεν υπάρχει πολιτισμός. Αυτές είναι συμπεριφορές που αφορούν ανθρώπινους παράγοντες.

Περισσότερα δείτε στο βίντεο:

 

 

Απάντηση